Proveïdors per esdeveniments

CIRC LOS

circolos - circ fires i festes - espectacles de circ per festes majors

L’Art del CIRC té un potencial infinit per al desenvolupament integral de l’ésser humà, però sobretot és una eina molt  poderosa per arribar al cor de les persones.” 

La companyia  CIRC LOS neix al  2009, i des de llavors fins avui s’ha dedicat a la creació i realització d’espectacles de Circ per a TOTS ELS PÚBLICS.  

La seva principal voluntat i objectiu és apropar el CIRC a TOTES les persones  sense distinció d’edat, cultura, procedència o manera de pensar, fomentant-ne una major presència  en la cultura i  la societat en general. És per això que els seus espectacles SEMPRE utilitzen un llenguatge universal: COS I MOVIMENT, i estan carregats de ritme i energia.  En aquesta ocasió,  3 polifacètics artistes  desenvolupen 6 tècniques diferents de circ dins el mateix show,  recolzats en tot moment per l’imprescindible ingredient de l’HUMOR.

La companyia també té la seva vessant docent i social: l’ESCOLA CIRC LOS (nascuda el 2010) amb seu física a Santa Maria de Palautordera. En el present curs escolar 2022/23 ja compta amb més de 260 alumnes d’edats compreses des dels 3 fins a 50.

Descobreix a Circ Los

circ los - circ per fires i festes - espectacles de circ per festes majors

 

Integrants de Circ Los

Igor Leonardo Buzato

Antonio Correa

 Rosa Ma. Peláez Ríos

 

circolos - espectacles de circ per fires i festes

 

Contacta amb Circ Los i demana pressupost

636 63 13 12 (Natàlia)

 

circo los - circ per fires i festes - circ per festes majors

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Festes Majors de Catalunya
Average rating:  
 0 reviews