Trivial Català

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols regala un bateig de vela

Aquest mes al concurs Trivial Català el Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols regala un fantàstic premi: un bateig de Vela!

El bateig  de vela és una activitat de 4 hores impartida per un instructor a un grupo de sis participants, on es fa una introducció bàsica a la navegació a vela, al windsurf,  al caiac i/o pàdel surf:  El/la guanyador/a rebrà una breu introducció teòrica que inclou el coneixement del medi, la identificació dels vents, els rumbs, parts de les embarcacions i seguretat. En acabar la formació, les embarcacions ja estàn llestes per navegar i endinsar-se a la mar.

Per guanyar el bateig de vela al Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols, només haureu de respondre correctament qualsevol de les 4 preguntes preguntes que trobareu amb el hashtag #TrivialCatalà  al Facebook de Festes Majors Catalunya, i seguir les instruccions.

Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols - Trivial Català

Activitats en família al Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols

Si esteu buscant activitats en família, al Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols teniu un gran ventall per escollir. Desde totes les activitats nàutiques que ofereix el Club, fins a gaudir d’un bon dinar al restaurant El Tinglado, on trobareu al seu interior un tren antic i una exposició molt interessant, fins a llogar bicicletes per fer excursions per la via verda que té inici al mateix Club.

 

Més informació:  972 321 700 /info@cnsfg.cat  / www.cnsfg.cat

Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols
Zona Esportiva del Port, s/n
17220 Sant Feliu de Guíxols (El Baix Empordà)