CATÀLEG OFICIAL DE PROVEÏDORS PER FIRES I FESTES 2024Proveïdors per esdeveniments

EGOS TEATRE

TEATRE MUSICAL PER FIRES I FESTES - EGOS TEATRE - TEATRE MUSICAL

EGOS teatre és una companyia amb més de 15 anys de trajectòria que acumula a les seves espatlles un bon grapat de premis, nominacions i actuacions arreu de Catalunya i de la resta de la península. Ha estrenat algunes de les seves produccions en teatres tan reconeguts com el Teatre Nacional de Catalunya, el Teatro Fernán Gómez o el Nuevo teatro Alcalá de Madrid i, amb la seva primera producció Ruddigore o la nissaga maleïda van ser convidats a participar en dues ocasions al The International Gilbert & Sullivan Festival (el 2012 a Buxton i el 2017 a Harrogate – UK )

Descobreix els Espectacles de Egos Teatre

BABY BOOM! El musical del destape

(espectacle per a adults)

Baby Boom! és un vodevil musical que parodia les pel·lícules d´abduccions extraterrestres de sèrie B i el cinema del destape dels anys 70. Una sàtira desacomplexada i hilarant que, a ritme de música ye-ye i temes eurovisius, es burla de la hipocresia de les persones i de la pretesa intel·lectualitat amb què ens autoenganyem per no admetre que potser el motor de la vida, allò que ens fa llevar cada matí, no son precisament els propòsits més elevats.

“Humor picantó d´una altra galàxia”

L´espectacle ja s´ha pogut veure a Barcelona, Madrid, Xàtiva, Tarragona, Badalona i Lleida.

Ha rebut diverses nominacions:

• Millor Espectacle Off als Premios de Teatro Musical 2024

• Millor Musical de Petit Format als Premis Teatre Musical.Cat 2023

• Millor espectacle musical de proximitat als Premis Teatrebarcelona.com

TEATRE MUSICAL - EGOS TEATRE - TEATRE MUSICAL PER ESDEVENIMENTS

Tot esperant en Will. Un musical shakesperià 

( espectacle familiar )

Tot Esperant en Will és un viatge metafòric per les emocions, sentiments i aconteixements que conformen una vida humana des del naixement fins a la mort. Un itinerari existencial dirigit als menuts, que realitzem de la mà d´en William Shakespeare —per a molts, creador del concepte modern d’humanitat—, la música clàssica i les premises d´una obra de teatre de l´absurd.

Premi Fetén 2022 – Millor Espectacle de Teatre Musical

L´espectacle ja s´ha vist a la Mostra d´Igualada 2021, Feten 2022, XIV Mostra de Teatro Clásico de Lugo 2023, Festival Olmedo Clásico 2023 i a les ciutats de Barcelona, Manresa, Sabadell, Mataró, València, Madrid, Castelló, Valladolid, Torrelavega, Soria, Múrcia, Pozuelo, Santa Cruz de Tenerife, La Palma, Segovia, Móstoles…

Contacta i demana pressupost

  EGOS TEATRE - TEATRE MUSICAL

   

   

   

   

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
  Average rating:  
   0 reviews