Teatre

Èxit sense precedents en l’edició més excepcional del FITT Noves Dramatúrgies

Onze companyies han tornat a pujar als escenaris després de molts mesos d’incertesa, s’han reobert sis equipaments culturals de la ciutat superant el 90% de l’aforament actual.

Sol Picó va tancar dissabte la setena edició del FITT exhaurint l’aforament actual del Teatre Tarragona. Un èxit més que suma aquesta edició tan excepcional que ha superat les dificultats de les conseqüències de la COVID-19. L’organització celebra la bona rebuda del públic i el seu comportament excel·lent durant els dies del festival en una edició que abans de començar, ja havia duplicat en nombre d’abonades de l’any anterior. Una prova irrefutable que la gent té ganes de cultura i que és possible reactivar-la seguint les mesures de prevenció. Onze companyies han pogut tornar a la feina després de molts mesos d’incertesa, s’han reobert sis equipaments culturals de la ciutat superant el 90% de l’aforament actual i les i els espectadors han pogut tornar a gaudir de la cultura en directe per primera vegada després de molts mesos d’un panorama cultural desolador.

L’equip del FITT i les voluntàries han vetllat per la seguretat de totes les que han passat pels diversos espais amb desinfeccions continuades, presa de temperatura diària, procurant la distància social i la desinfecció de mans dels assistents. El festival ha aconseguit superar amb escreix els reptes d’aquesta edició batent rècords de venda d’abonaments previs i aconseguint mantenir la seva programació original. Un èxit que esperem que sigui un precedent per la temporada cultural de la ciutat i contribueixi a reactivar la cultura.