Fira de Bruixes de Gualba – Programa i activitats destacades 2019

La Fira de Bruixes de Gualba arriba plena de màgia un any més! Si ets una bona bruixa o un bon bruixot, ja t’hauràs reservat el 3 d’agost a l’agenda, perquè com ja sabràs aquest és el punt de trobada anual de bruixes i bruixots més important de Catalunya.

Així que agafeu les escombres voladores i som-hi tots cap a Gualba! Ah, i no oblideu posar-vos les vostres millors gales de bruixa/bruixot!

Nota important: No cal mencionar que el bruixot o bruixa que falti a la Fira de Bruixes de Gualba serà cuinat/ada a la cassola.

Activitats destacades de la Fira de Bruixes de Gualba 2019

Famílies de bruixes i bruixots! Recordeu que les activitats més destacades de la Fira de Bruixes de Gualba 2019 són, els conta-contes que es duen a terme durant tota la tarda i agrupen a nens i a adults de totes les edats, espectacles dinamitzats i participatius, tallers.

També hi trobareu parades esotèriques, productes artesans, activitats per a tota la família de bruixes i bruixots, encanteris, i les últimes troballes en pocions màgiques s’exposen a la màgica fira.

I a les 23h de la nit, no us podeu perdre l’espectacle “la Nit de Bruixes”. Un espectacle teatral i musical que representa la llegenda de les bruixes del Gorg Negre de Gualba. Hi participa la gent del poble, i les mateixes bruixes canten i ballen explicant la llegenda.

Programa d’activitats de la Fira de Bruixes de Gualba 2019

Aquest és el programa d’activitats de la Fira de Bruixes de Gualba 2019. Guarda’l al teu mòbil per tenir-lo a mà en qualsevol moment.

FIRA DE BRUIXES- FIRA DE BRUIXES DE GUALBA - PROGRAMA 2019

Traducció de les activitats en llengua de signes catalana

Gràcies a l’acord amb la “Plataforma volem signar i escoltar”, alguns espectacles com el  conta contes i el musical “Nit de Bruixes” són oferts en llengua de signes catalana.

És la primera fira de tot Catalunya que opta per reconstruir les seves activitats perquè les persones sordes puguin gaudir d’una bona estona amb la seva família. Més de 5.000 visitants vénen a veure totes les parades i espectacles gratuïts plens de fantasia i felicitat.

La Fira de Bruixes de Gualba 2019 compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i està organitzada per l’Ajuntament de Gualba. També hi participen associacions i entitats locals del municipi. L’entrada és totalment gratuïta i es realitza per tots els carrers principals.

Per més informació podeu consultar el web http://www.gualba.cat/fira-de-bruixes

Com arribar a Gualba? 

Hi ha aparcament de 18.500 m2 habilitat per vehicles i escombres voladores.

Bruixes i bruixots petits, bruixes i bruixots grans… ens veiem a la trobada  del proper 3 d’Agost!

(Si no ets bruixa o bruixot oblidaràs aquest comunicat en 3,2,1…Ara!)

I si ho desitges, pots seguir consultant l’agenda de fires i festes d’arreu de Catalunya pels propers mesos.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *