Uncategorized

Fira de Bruixes de Gualba – Programa i activitats destacades 2023

La Fira de Bruixes de Gualba arriba plena de màgia un any més! Si ets una bona bruixa o un bon bruixot, ja t’hauràs reservat el 29 de juliol a l’agenda, perquè com ja sabràs aquest és el punt de trobada anual de bruixes i bruixots més important de Catalunya.

Així que agafeu les escombres voladores i som-hi tots cap a Gualba! Ah, i no oblideu posar-vos les vostres millors gales de bruixa/bruixot!

Nota important: No cal mencionar que el bruixot o bruixa que falti a la Fira de Bruixes de Gualba serà cuinat/ada a la cassola.

Activitats destacades de la Fira de Bruixes de Gualba 2023

Famílies de bruixes i bruixots! Recordeu que les activitats més destacades de la Fira de Bruixes de Gualba 2023 són, els conta-contes que es duen a terme durant tota la tarda i agrupen a nens i a adults de totes les edats, espectacles dinamitzats i participatius, tallers.

També hi trobareu parades esotèriques, productes artesans, activitats per a tota la família de bruixes i bruixots, encanteris, i les últimes troballes en pocions màgiques s’exposen a la màgica fira.

I a les 23h de la nit, no us podeu perdre l’espectacle “Del mite a la realitat”. Un espectacle teatral i musical que representa la llegenda de les bruixes del Gorg Negre de Gualba. Hi participa la gent del poble, i les mateixes bruixes canten i ballen explicant la llegenda.

Programa d’activitats de la Fira de Bruixes de Gualba 2023

17:00h Parades de productes esotèrics, artesanals, alimentació (Passeig del Montseny i Plaça Joan Ragué)

Tarot (Can Sanmartí, Passeig del Montseny)

Exposició “Les plantes de les Bruixes” a càrrec d’Aula Arcana (Sala Gorg Negre, Passeig del Montseny)

Espectacles itinerants a càrrec del grup d’animació “TONITON”

17:30h Xerrada “La pràctica de la bruixeria a l’actualitat: les noves tradicions“ a càrrec de Carlos Sánchez. Sala Gorg Negre, Passeig del Montseny

18:00h “Ramon dels boscos” Espectacle itinerant

18:30h Xerrada “Amulets i proteccions tradicionals” a càrrec de Judit Varela. (Sala Gorg Negre, Passeig del Montseny)

19.00h “Salva Mars Cirkus” a càrrec de la cia. Empordà Mar. Espectacle de circ familiar, teatre gestual. (Plaça Joan Ragué)

19.00h “El Perfumer” Espectacle itinerant.

19:30h Xerrada “El diable en la bruixeria: un recorregut per la història del senyor de les Bruixes“ a càrrec Carlos Sánchez.
Sala Gorg Negre, Passeig del Montseny

19:45h Ballada de Gegants amb la colla de Geganters i Grallers de Gualba (Plaça Joan Ragué)

20:00h “Mephisto i Carapan” Espectacle itinerant

22:00h “Els Llumillums” Espectacle itinerant

23:00h Representació teatral “Del mite a la realitat” a càrrec de l’associació 12+1. Interpretada en Llengua de Signes Catalana
Plaça Joan Ragué

TWITER , INSTAGRAM #FIRABRUIXESGUALBA

Fira de Bruixes de Gualba 2023

Traducció de les activitats en llengua de signes Catalana

Gràcies a l’acord amb la “Plataforma volem signar i escoltar”, alguns espectacles com el  conta contes i el musical “Nit de Bruixes” són oferts en llengua de signes catalana.

És la primera fira de tot Catalunya que opta per reconstruir les seves activitats perquè les persones sordes puguin gaudir d’una bona estona amb la seva família. Més de 5.000 visitants vénen a veure totes les parades i espectacles gratuïts plens de fantasia i felicitat.

La Fira de Bruixes de Gualba 2022 compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i està organitzada per l’Ajuntament de Gualba. També hi participen associacions i entitats locals del municipi. L’entrada és totalment gratuïta i es realitza per tots els carrers principals.

Per més informació podeu consultar el web http://www.gualba.cat/fira-de-bruixes

Com arribar a Gualba? 

Hi ha aparcament de 18.500 m2 habilitat per vehicles i escombres voladores.

Bruixes i bruixots petits, bruixes i bruixots grans… ens veiem a la trobada  del proper 29 de Juliol del 2023 a la tarda-nit!

(Si no ets bruixa o bruixot oblidaràs aquest comunicat en 3,2,1…Ara!)

I si ho desitges, pots seguir consultant l’agenda de fires i festes d’arreu de Catalunya.