Proveïdors per esdeveniments

FLOSTIS LÚDICS

FLOSTIS LUDICS - JOCS PER FESTES - TALLERS PER FIRES- ACTIVITATS AMB NENS

Potser podriem  dir que Flostis Lúdics és un muntatge de jocs de carrer… o de jocs tradicionals… jocs per fires i festes. També podriem dir que es tracta d’una ludoteca mòbil, però preferim dir que és una festa de jocs de carrer, tradicionals i de fira per a totes les edats! 🙂 Són un conjunt de jocs d’enginy per capficar-nos, per insistir, per compartir, per gaudir, per riure, per aprendre, per ensenyar… per enamorar-nos! Des dels jocs tradicionals com la baldufa i les bales, passant per jocs mil•lenaris com el diàbolo, fins als reptes més equilibristics del circ, com les xanques o els monocicles.

Activitats i Tallers per festes

Tipus d’activitats a triar: 

FLOSTIS LÚDICS

Pren el mateix nom I consta de jocs de carrer tradicionals com la baldufa, les xanques o pescar peixos. 

CIRC SCHOOL

Són elements de circ repartits en estructures fetes i pintades a mà.🎨 Tindrem dos talleristes dinamitzant tota l’estona l’espai tot proposant diferents exercicis amb qualsevol dels materials o responen dubtes.🤗

WORKSHOP CIRKUS

És un taller de circ específic de malabars, equilibris sobre objectes o equilibris acrobàtics. En aquest cas el tallerista farà una presentació còmica de tots els materials utilitzant al públic com a ajuda/artistes i a continuació tothom podrà provar lliurement els elements o figures.

 

Contacta amb Flostis Lúdics i demana pressupost:

 

Mòbil: 636 63 1312 (Natàlia)

 

flostis ludics - tallers per esdeveniments

 

 

 

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Festes Majors de Catalunya
Average rating:  
 0 reviews