CATÀLEG OFICIAL DE PROVEÏDORS PER FIRES I FESTES 2024Proveïdors per esdeveniments

JARANA ROCK

jarana rock - rovell dou - activitats per nens - animacio infantil

JARANA ROCK es un nou espectacle en format de MACRO FESTIVAL especial per les FESTES MAJORS de BARRI i TOT TIPUS DE FESTIVITATS. Un espectacle musical i familiar on es fusionen el rock i la cançó popular catalana per fer gaudir a tots els nens i nenes i tota la família en format de MACRO FESTIVAL i concert.

Una proposta molt atractiva i pedagògica per difondre el ROCK i poder arribar a totes les generacions, sobretot els pares i fills, ja que al repertori s’interpreten grans clàssics del ROCK fusionats amb el cançoner de l’animació POPULAR CATALANA en clau de ROCK AND ROLL. Imagines les cançons ROLLING STONES, d’ AC/DC, GRUP TEQUILA, STATUS QUO, THE BEATLES… amb les lletres de puff el drac màgic, en joan petit, yupi ya ya yupi ya… etc…? i ara amb el llançament del nostre darrer CD, JARANA ROCK amb temes propis del GRUP ROVELL D’OU, amb un caire rockero, penseu que tots els espectacles, i en concret aquesta nova versió, estan basats en poder dinamitzar les FESTES més POPULARS, de BARRIS, FESTES MAJORS, FESTES ESCOLARS, FESTES D’ESPLAIS, AGRUPAMENTS, ASSOCIACIONS DE VEÏNS, CASALS ESTIU, etc…. on l’infant esdevé com el verdader protagonista, i també fem que hi hagi una complicitat de tota la família.

Per tant, sigui PRIMAVERA, ESTIU, TARDOR o HIVERN, el GRUP DE MUSICA FAMILIAR ROVELL D’OU us proposem i aconsellem gaudir, d’aquest NOU MACRO ESPECTACLE “ JARANA ROCK “ amb una GRAN DISBAUXA MUSICAL per tot el públic assistent.

Descobreix Jarana Rock

Contacta i demana pressupost

  Dades de contacte de Jarana Rock

  (Menciona que vens de part de Festes Majors de Catalunya)

  Web: www.espectaclesinfantil.es

  Telèfon: 625487058

  Email: info@rovelldou.es

  Segueix-los també a Facebook, Instagram, i Youtube

   

  rovell d'ou - animacio infantil - animacio per fires i festes

   

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
  Average rating:  
   0 reviews