CATÀLEG OFICIAL DE PROVEÏDORS PER FIRES I FESTES 2024Proveïdors per esdeveniments

LA NOVA BLANES

la nova blanes - orquestres - orquestres de festa major

La formació La Nova Blanes és una formació musical que combina 11 músics i 5 cantants. El seu repertori inclou cançons tradicionals del nostre país, així com una selecció de sardanes. Entre els compositors que destaquen en aquest concert trobem noms com Pere Fontanàs, Joan-Jordi Beumala, R. Viladesau, Enric Morera, Daniel Gasulla, Andreu Mercader i Caler Santiago.

La direcció artística d’aquesta formació està a càrrec de Santi Escura i Moradell, un músic i compositor amb una gran trajectòria i reconeixement. A més, entre els grans cantants que porta l’orquestra, inclou la participació especial de Pepo Guardiola, fill del reconegut cantant Josep Guardiola, en un emotiu record pel seu pare que farà gaudir al públic.

El ball de La Nova Blanes és variat i adequat per a tots els públics, i és dirigit per Xavier Gómez. A més, com a cobla, La Nova Blanes ofereix un repertori tradicional, dirigit per Jordi Triquell.

Aquesta formació musical és una oportunitat única per gaudir de la riquesa de la música catalana i la seva diversitat, amb una combinació de melodies i ritmes que segurament captivaran l’audiència. No et perdis aquest concert excepcional que ens ofereix La Nova Blanes!

A més de la riquesa del repertori tradicional, La Nova Blanes també ofereix una part del ball plena de ritmes i temes actuals. Aquesta combinació musical farà que el públic gaudeixi fins al final de la festa. Sigui quina sigui la preferència musical dels assistents, La Nova Blanes té alguna cosa per a tothom. No et perdis aquesta oportunitat única de gaudir d’una experiència musical completa amb aquesta formació excepcional!

Descobreix La Nova Blanes

la nova de blanes - orquestres festa major

orquestres de festa major - la nova de blanes - orquestres per esdeveniments

Contacta i demana pressupost 

  la nova de blanes - orquestra per festa major - cobla per festa major

   

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
  Average rating:  
   0 reviews