TeatreUncategorized

La Trono reobre aquest cap de setmana apostant pel talent local

Aquest divendres 27 la Sala Trono a torna aixecar el teló reprogramant a dues companyies que no havien pogut estrenar a causa del tancament cultural. Després d’haver hagut de tornar a suspendre tota la seva activitat durant un mes, la Trono presenta de nou la seva programació avançant els horaris de les funcions de divendres i dissabte a les 20 h i per garantir el compliment del toc de queda. La sala tarragonina reobre apostant per dues companyies tarraconines emergents guanyadores del premi de l’Aula de Teatre de la Universitat Rovira i Virgili de suport a la creació. Hamlet Machine de Carlos Andres Pereira i ¿ Quién disparó a George Stuart? de la cia. La Im.perfecta són els dos espectacles que es podran veure aquest cap de setmana i que formen part del cicle KM.0 amb preus especials d’entrades a cinc euros.

La Trono reobre de nou utilitzant el 50% de l’aforament del Teatre Metropol per garantir les distàncies de seguretat i afavorir les mesures de prevenció. El gestor i programador de la Trono, Joan Negrié, ha celebrat que ja s’ha venut un 25% de l’aforament per les quatre sessions previstes entre divendres i diumenge i ha explicat que confien que no hi haurà més tancaments en el futur. Nergié senyala que això demostra que el públic té ganes de teatre i es planteja fer funcions els dijous perquè el públic de localitats veïnes pugui anar al teatre a Tarragona.

Per altra banda, la Sala Trono segueix treballant conjuntament amb l’Associació de Teatre de Catalunya (ADETCA) perquè a partir del 7 de desembre, amb la nova fase de la desescalada, s’aixequi el confinament perimetral dels caps de setmana i assegurar una oferta cultural per tothom.

Carrer d’Armanyà, 11 – 43004 Tarragona premsa@salatrono.com I 606.10.10.93 www.salatrono.cat

Durant les setmanes de tancament, la Sala Trono ha hagut de suspendre tres espectacles, que han estat reprogramats a la primavera. Tot i això, ha seguit oferint l’story walker Que se la mengin els coloms (i la portin a casa) de Glòria Granell Barberà, que es va estrenar durant l’última edició del FITT Noves Dramatúrgies, i que seguirà complementant la programació en viu fins al final de la temporada. La resta de programació prevista fins a finals de gener es manté, a excepció del previst per l’11, 12 i 13 de desembre, quan es presentarà l’última obra de Godoy.

Tots els espectacles i venda d’entrades disponibles a www.salatrono.cat

SALA TRONO - REOBERTURA NOVEMBRE