Teatre

La Salsa Trono es veu obligada a prorrogar el seu tancament quinze dies més

L’equip de la Sala Trono lamenta comunicar que amb motiu del nou estat d’alarma i les mesures preses aquesta vegada per la Generalitat de Catalunya haurà de prorrogar el seu tancament quinze dies més.

La Sala Trono ja es va veure obligada a suspendre La lleugeresa i altres cançons de la companyia Teatre Nu i Vaig venir aquí per estar boig de La Indústra de Produccions el passat 16 d’octubre després que l’Ajuntament de Tarragona prohibís les activitats artístiques en espais municipals. En aquesta ocasió, es veuen afectats per les noves mesures de la Generalitat de Catalunya i han hagut de suspendre Miénteme d’Héctor Mancha el 6 de novembre i Nada en la manga del Mago Marín el 7 de novembre, dos espectacles que formàven part de la programació del 14è Festival de Teatre Màgic de Tarragona. Des de la sala ja s’ha iniciat el procediment de retorn de totes les entrades dels espectacles afectats i asseguren que faran el possible per reprogramar aquestes companyies en les pròximes temporades.

Aquestes noves mesures no només afecten la programació de la sala. La companyia de la Sala Trono també va haver d’acomiadar ahir sense previ avís la temporada que estava fent amb la nova producció, Els Gossos Nelson Valente, a La Villarroel i s’han suspès forçadament les dues primeres funcions de la seva gira, al Festival Temporada Alta de Girona i al Teatre Tarragona.