CATÀLEG OFICIAL DE PROVEÏDORS PER FIRES I FESTES 2024Proveïdors per esdeveniments

PAÜRA

grup de rock per festes - grup de rock per esdeveniments - paura - rock per festes majors

Paüra és un grup de punk rock fundat a principis del 2017 a la ciutat de Barcelona. Des d’aleshores, i amb un progrés exponencial, els catalans barregen de manera elegant melodies de veu que t’atrapen a l’instant, amb el punk més cru i directe, riffs melòdics de rock’n’roll, creant un ambient punk rock amb una personalitat única e inconfusible.

En tan sols cinc anys de vida, el grup ha creat un llarg recorregut tant en publicacions com d’escenaris d’arreu de l’estat, compartint cartell i obrint per grups com ara The Capaces, Adrenalized, Crim o Dave Smalley, i actuant en festes majors i festivals com l’Altimira Festival o el Barna’n’rol.

La temàtica de les cançons del grup és molt diversa, prenent sempre com a punt de partida la crítica, la lluita social i la lluita interna per aconseguir qualsevol canvi. Els temes, doncs, es tan buits de tòpics i plens de contingut i poesia, per crear consciència tant personal com social, amb tornades ara basades en textos compromesos.

Aquest 2022 marca el retorn del grup després de la pandèmia amb “El costat fosc”, un EP de 4 temes produït per Albert Marin, enregistrat i mesclat per Txosse Ruiz (Wheel Sound Studio) i masteritzat per en Víctor Garcia (Ultramarinos Costa Brava).

Descobreix Paüra

Integrants de Paüra

Hèctor Ternura (Veu i Guitarra)

Adrià Torres (Guitarra i Cors)

Jona Shuri (Baix i Cors)

Guillem Marin (Bateria i Cors)

Municipis, fires i festes on han actuat

(CA) Barcelona, Reus, Tarragona, Tàrrega, Girona, Mora d’Ebre, Amposta, Vic, Olot, La Bisbal de l’Empordà, La Roca, Roda de Ter, Lleida, Terrassa, Sabadell, Granollers, Manresa, Mataró, Vilafranca del Penedès, Sant Boi de Llobregat, Castelló, Cerdanyola del Vallès, etc.

(ES) Madrid, Bilbao, Vitòria, San Sebastià, Saragossa.

(FR) Rennes, Tolosa, L’Albi, Nantes. 

Contacta i demana pressupost

  paura - grup de rock per festes - grup de rock per esdeveniments

   

   

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Festes Majors de Catalunya
  Average rating:  
   1 reviews
  Carles Virgili
  Feb 26, 2024
   by Carles Virgili

  Paüra és un dels grups amb el directe més sòlid i contundent del panorama alternatiu de Catalunya en aquests moments. Quan els vam contractar des del Col·lectiu La Farga van deixar a tothom bocabadat amb el seu potent directe. Un grup boníssim, contundent, lletres intel·ligents i compromeses, en català, i amb un catxé molt raonable. Els tornarem a portar pel Tarragonès segur!