Grups de Música per FestesProveïdors per esdeveniments

SELVATANA

SELVATANA - MUSICA - FIRES I FESTES - FESTES MAJORS

L’Orquestra Internacional Selvatana és la formació ideal que no pot faltar en una festa major de prestigi, ja que ofereix un ampli ventall de possibilitats musicals i d’espectacle, que van des del concert clàssic fins al ball de gala.

L’ànim de renovació constant d’aquesta formació de Cassà de la Selva (Girona) ha comportat la incorporació de joves intèrprets i cantants amb una gran preparació musical que, al costat de noms de prestigi que ja formen part de la història de la SELVATANA, fan que dia a dia la formació cassanenca, que ja té 109 anys d’experiència i segueix assolint èxits en cada actuació, sigui una de les punteres de les comarques gironines i imprescindible en les grans festes.
Us convidem a navegar per les nostres pàgines, en les quals trobareu tota l’informació referent a l’Orquestra Selvatana.

Integrants del grup

SELVATANA - CANTANTS - MUSICA - FIRES I FESTES - FESTES MAJORS

La plantilla de l’orquestra Selvatana està formada per 17 músics i sis tècnics. Un total de 23 persones entre les que hi ha components que fa més de 30 anys que estan a la formació i la majoria passen dels 15 anys. Aquesta estabilitat s’ha traduït al llarg dels anys en una major cohesió a l’hora d’actuar junts, formant una veritable família musical.

Els músics són de diverses poblacions catalanes entre les que destaquen Girona amb 3 components, Blanes també amb 3 components i Banyoles que és la ciutat a on tenim la sala d’assajos actual.

Cal destacar la funció multi-instrumentista de la majoria de components, tocant varis instruments cadascú, fet que dona una gran versatilitat a la formació de registres interpretatius.  

SELVATANA - MUSICS - MUSICA - FIRES I FESTES - FESTES MAJORS

Passades i Futures actuacions

Consulta l’agenda aquí

Contacta i demana pressupost

  Dades de contacte de Selvatana

  (Menciona que vens de part de Festes Majors de Catalunya) 

  Mòbil: Josep Farràs — 972 580 416 – 609 394 380 | Eliseu Quintana — 679 415 500

  E-mailinfo@selvatana.com

  Segueix-los també a Facebook

  SELVATANA - ORQUESTRA - COBLA - FIRES I FESTES - CAP DE SETMANA - FESTES MAJORS

   

   

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
  Average rating:  
   0 reviews