Proveïdors per esdeveniments

SIENTA LA CABEZA

SIENTA LA CABEZA - ACTIVITATS AMB NENS - CAP DE SETMANA

Sienta la Cabeza és una companyia consolidada internacionalment, amb més de vint anys d’experiència, transformant caps de totes les edats i amb tota mena de cabell i fins i tot sense, en nombrosos festivals i esdeveniments importants al llarg del territori nacional i Europeu. Arribant també a Austràlia, Brasil, Costa Rica, Dubai, El Salvador, Israel, Macau, Mèxic, Miami, Hong Kong, Rússia i Singapur.

L’espectacle “Sienta la Cabeza” de perruqueria artística, a ritme de música, convida al públic a participar com a protagonista d’un canvi d’imatge radical i efímer, que el transformarà per un dia, i potser per sempre.
L’escenari com un oasi lúdic, d’experimentació i empoderament on quelcom pot atrevir-se a provar els seus propis límits estètics portant una escultura al cap i un maquillatge que complementa el personatge.
Fins i tot la transformació pot ser temàtica: Carnestoltes, Sant Jordi, celebracions de la primavera, Castanyada/Halloween, Nadal o qualsevol celebració a mida per algun esdeveniment especial.
Una experiència que deixa empremta en la relació que quelcom manté amb la seva autoimatge.
I si un no té el dia per tantes emocions, podrà gaudir de l’espectacle on el protagonista serà el veí, la mare, el fill, la germana i fins i tot l’avi.
Només cal fluir amb la música i deixar-se impregnar per l’experiència viscuda o sinó, veure canvis d’imatge extravagants i insòlits, que no deixarà a ningú indiferent.
Tots els personatges onírics que neixen a l’escenari de “Sienta la Cabeza”, continuaran presents durant tot l’esdeveniment sorprenent i donant la nota pels carrers, places, bars, restaurants i concerts.

Aquest espectacle està adherit dins al programa.cat 

La Cia. Sienta la Cabeza Compromesa amb la Pedagogia

SIENTA LA CABEZA - FIRES I FESTES - QUE FER AQUEST CAP DE SETMANA

L’eix del treball de la Cia. posa al foc la transformació estètica com a expressió artística i d’identitat a través de la perruqueria i la música concebudes com a art performativa. I la realització de tallers és una acció educativa orientada a posar el nostre gra de sorra al desenvolupament personal a través del joc i l’experimentació amb la imatge com a eina de transformació i empoderament provant els nostres límits estètics per canviar la mirada sobre una mateixa i sobre les altres.

Perruqueria Creativa per Famílies

Un espai lúdic per compartir una experiència transformadora a través d’un pentinat creatiu, on els adults tenen l’oportunitat d’aprendre una eina per divertir-se amb la seva canalla en un intercanvi que genera una complicitat de bogeria sana amb el canvi d’imatge.
També és útil per aprendre a fer accessoris divertits per ornamentar el pentinat i continuar així jugant alhora que s’aprèn a fer un maquillatge lliure per complementar la transformació viscuda segons la temàtica proposada.

 

Tocats amb Ànima — per Adults

Un taller-performance que té la vocació de generar moments íntims de creació compartida per transformar experiències viscudes en art.
Un espai per deixar-se portar i crear un tocat que representa el moment present de cada persona i de manera col·lectiva crear una performance que reculli les inquietuds del grup en relació amb la temàtica triada pel grup, per l’equipament o per l’esdeveniment que ho proposi.
Amb l’objectiu de presentar-ho en públic, en el marc d’un festival, d’una celebració o com a tancament d’alguna trobada a l’espai interior o al carrer.

 

Reversible — Imatge Performativa per Adolescents i Joves

Una proposta que ha estat part del Projecte Flipart, de la Diputació de Barcelona, dels Instituts de la província durant el 2020, 2021 i 2022.

Un monogràfic que vol fomentar la pluridiversitat estètica a través de l’experimentació amb la imatge personal de forma lúdica, única i divertida.
Una proposta que pretén ajudar als joves a qüestionar patrons estètics i prejudicis amb la imatge pròpia i de l’altra, des de l’art com a canal d’expressió de les seves inquietuds, pors, reflexions i reivindicacions.

Integrants de la Companyia Sienta la Cabeza

Fafá Franco

Nick Prescott

Laura Giberga

Montse Pauls

Tatiana da Silveira

Fires i festes on han actuat:

FIRES

Tàrrega

Mediterrània Manresa

Circ la Bisbal

Titelles Lleida

FESTES MAJORS

Roses

L’Ampolla

Figueres

Capellades

entre altres

FESTIVALS

Teatre i Circ de l’Amposta

Pallasses del Circ Cric

Toc de Corn

entre altres

SIENTA LA CABEZA - FIRES I FESTES - CAP DE SETMANA

Contacta amb Sienta la Cabeza i demana pressupost:

(Menciona que vens de part de Festes Majors de Catalunya) 

Mòbil: 610 003 801

Web: https://www.sientalacabeza.com

E-mailsientalacabeza@gmail.com

Segueix-los també a Instagram i Facebook

 

SIENTA LA CABEZA - LOGO - TEATRE - ANIMACIO

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
Average rating:  
 0 reviews