CATÀLEG OFICIAL DE PROVEÏDORS PER FIRES I FESTES 2024

SR. À & MALAKA

malaka - grup de musica - grup de musica per festes - grup de musica per esdeveniments

Sr. À & MALAKA és un col·lectiu musical autogestionat de Barcelona nascut l’any 2017 de la voluntat d’incidir en el discurs contracultural i en la crítica social, política i interna a través de la música. Inspirats en les sonoritats i els valors que es desprenen de la cultura Hip-hop i el Rap Alternatiu de principis dels 90s, Sr. À & MALAKA esdevé una proposta musical de Rap amb banda que pretén fusionar estils tan diversos com el Funk, el Soul, el Rock, el Nu Metal, l’Acid Jazz, el Reggae o el Balkan, tot reivindicant l’ús de la llengua catalana com a principal arma d’agitació de consciències per mitjà de lletres amb un marcat transfons socio-polític així com introspectiu i personal.

A què sonen? Rage Against The Machine, Kase.O & Jazz Magnetism, ZOO, Lagrimas de Sangre, Mafalda, Homes Llúdriga, Extraño Weys, Riot Propaganda…

Descobreix Sr. À & MALAKA

SrA&MALAKA - grup de musica per fires i festes - grup de musica per festes majors

Integrants de Sr. À & MALAKA

Adrià Rubio – Veu

Marc Veciana – Bateria

Àlex Aubach – Baix i segones veus

Daniel Maria – Guitarra elèctrica, bouzouki i segones veus

Óscar Esteban – Flauta travessera, sintetitzadors i electrònica

Municipis, fires i festes on han actuat

Festa Major dels Castellers de Sants, Festes Alternatives de Gràcia, Barraques del Clot, Barraques d’Horta i Guinardó, Foc i Rock (Les Corts), Campament Pirata de Premià de Mar, Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita (Calella), 10è Aniversari C.S.O. Prapopoulos (Atenes, Grècia). Amb la seva formació anterior, The Botswanas, també han actuat a la Festa Major de Torres de Segre, Festa Major de Gelida, Festa Major de Rialp, Festa Major de Corbera, Festa Major de Matadepera, Festa de la Realitat (Joventut Comunista), Festa Major de Begues i diverses Festes Majors Universitàries (Facultat de Biologia UB, Facultat d’Enginyeria Industrial UPC, Facultat d’Arquitectura UPC, Facultat de Matemàtiques i Estadística UPC…), entre d’altres.

SrA&MALAKA - grup de musica per esdeveniments - grup de musica per festes

Contacta i demana pressupost

   
  SR A & MALAKA - GRUP DE MUSICA

   

   

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
  Average rating:  
   0 reviews