CATÀLEG OFICIAL DE PROVEÏDORS PER FIRES I FESTES 2024Espectacles de Teatre per EsdevenimentsProveïdors per esdeveniments

T-IMPROVISO

timproviso - teatre improvisacio - espectacles de teatre per festes - teatre per festes

Benvinguts a T-Improviso, un espectacle d’improvisació on la creativitat, la imaginació, la diversió i l’espontaneïtat s’uneixen per oferir una experiència única i inoblidable! 

En aquest espectacle, els nostres improvisadors i improvisadores prenen l’escenari sense guió ni preparació prèvia. Tot el que veuran al llarg del xou serà creat al moment, a partir dels suggeriments del públic i la imaginació desbordant dels nostres actors i actrius.
La improvisació és un art que desafia els artistes a confiar en la seva intuïció i habilitats per crear històries, personatges i situacions en temps real.

Cada escena és única i no es repetirà mai, cada actuació és especial

El nostre elenc està compost per actors versàtils, capaços d’interpretar diferents personatges i gèneres en un obrir i tancar d’ulls. Des de comèdies hilarants fins a drames commovedors, cada presentació ofereix un ventall d’emocions i de moments memorables.
Durant l’espectacle la nostra audiència tindrà l’oportunitat de participar-hi activament. Els nostres artistes demanaran suggeriments per inspirar-se i desenvolupar les escenes. Les seves idees seran el combustible per a la seva creativitat, i podran veure com les paraules i els conceptes es converteixen en històries vives a l’escenari. 

A més, poden esperar sorpreses i desafiaments improvisats a cada acte. Els nostres actors podrien enfrontar-se a jocs de paraules ràpids, canviar de rols enmig d’una escena o fins i tot fer escenes completament musicals. No hi ha límits per a la imaginació i la diversió!
En resum, T-Improviso és una experiència teatral emocionant, plena de rialles, sorpreses i moments autèntics. Uniu-vos a nosaltres i sigueu testimonis de com la màgia del teatre es fusiona amb la creativitat del moment en un escenari vibrant i ple d’energia. 

Prepareu-vos per riure i deixar-se portar en un viatge teatral únic en el seu tipus! Gaudeixin del viatge improvisat i que comenci el xou! 

Descobreix T-improviso

Integrants de T-Improviso

Sergi Príncep Coronado (creador, improvisador i director) 

Maialen Boncompte 

Azahara Murillo 

Carmen Loba

Municipis, fires i festes on han actuat

Piera

Viure

Masquefa

Blanes

Caldes de Montbui

i Festes privades per Catalunya

timproviso - teatre per esdeveniments - improvisacio per festes - espectacles per festes majors

Contacta i demana pressupost 

   

  Dades de contacte de T-Improviso

  (Menciona que vens de part de Festes Majors de Catalunya) 

  Telèfon: Sergi Príncep – 619 144 488

  Web: https://princepshow.com/ca/home-cat/

  E-mail: sergiprincep@gmailcom

  Segueix-los també a Instagram

   

  timproviso - teatre per festes - improvisacio per festes - espctacles familiars

   

   

   

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
  Average rating:  
   0 reviews