CATÀLEG OFICIAL DE PROVEÏDORS PER FIRES I FESTES 2024

TONITON

TONISON - ANIMACIO INFANTIL - ANIMACIO INFANTIL PER FESTES

Toniton és una companyia de teatre, circ i animació de carrer amb més de 25 anys d’experiència.

Som una companyia molt versàtil que ofereix una divertida gamma de produccions pròpies que van des d’espectacles de circ i cercaviles amb actors i vehicles originals i estrafolaris fins a creacions amb acrobàcies aèries, foc i pirotècnia.

A més, en els darrers anys ens hem recorregut tota Catalunya, bona part de l’Estat i Andorra fent espectacles i animacions en fires i mercats temàtics.

ESPECTACLES

 • Mercats medievals

Una de les especialitats de la companyia. Oferim tant animacions itinerants amb ginys i personatges medievals, com funcions estàtiques amb els típics bufons de la cort. Tot el material escènic i el vestuari que utilitzem és representatiu de l’època, i els números que representem ja es feien aleshores.

ANIMACIO INFANTIL - ANIMACIO INFANTIL PER FESTES - TONSISON

 • Mercats mariners

Les animacions es desenvolupen a partir d’un veler mòbil que passeja pel mercat acompanyat de tota mena de personatges relacionats amb el mar: banyistes, pescadors, pirates, peixos, bussejadors…

ANIMACIO INFANTIL PER ESDEVENIMENTS - ANIMACIO INFANTIL PER FESTES - TONSISON

 • Fires modernistes

Els nostres espectacles, ambientats en l’època de la revolució tecnològica i el modernisme del segle xix, són una paròdia còmica de la vida quotidiana d’aquest període.

ANIMACIO INFANTIL PER FIRES I FESTES - ANIMACION INFANTIL PER ESDEVENIMENTS - TONISONS

 • Fires hippies

Són animacions realitzades per personatges caracteritzats de hippies dels anys 70 que desfilen al voltant del seu peculiar medi de transport, una llampant furgoneta Volkswagen tradicional.

tonsisons - animacio infantil per esdeveniments - animacio infantil per festes

Municipis, fires i festes on han actuat

La llista dels llocs on hem actuat després de més de 25 anys seria interminable. Basta dir que no hi ha fira o mercat medieval a Catalunya on no hàgim actuat almenys una vegada i que hem participat en la pràctica totalitat de fires modernistes, marineres i hippies del país.

Contacta i demana pressupost

  TONITON - ANIMACIO INFANTIL

   

   

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
  Average rating:  
   0 reviews