Activitats en famíliaFires i Festes de Catalunya

Èxit d’assistents a la Festa Major de Sant Martí de Peralada 2018

El passat cap de setmana Peralada ha celebrat la festa Major de Sant Martí, amb èxit d’assistents en totes les activitats de la celebració.

Els actes començaren el dissabte al migdia, amb l’elecció del Pubillatge. Enguany, a part d’escollir la Pubilla, també s’ha escollit els seus representants infantils: Així, s’ha escollit com a Pubilla Núria Teixidor Pujol, com a Hereuet l’Arnau Vives Pararols, com a Pubilleta l’Eulàlia Pujol Bech i com a Dameta la Xènia Brugat Sánchez. Pere Torrent, alcalde de Peralada, ha agraït la participació de totes els candidats en els actes festius del municipi i més concretament en totes les entitats municipals en les quals hi participen els quatre candidats escollits.

A la tarda David el Mag portar a terme l’espectacle de màgia per al públic familiar, “Viu la màgia” , i tot seguit es servir una xocolata per a tota la mainada. A la nit, l’Associació de Joves va organitzar per 4 any consecutiu, una nova Nit de Monòlegs, aquest cop a càrrec del monologuista Sifotonk, que va omplir de riures una nit d’autèntica diversió. El diumenge, va tenir lloc el Concert de Festa Major, i a la tarda l’audició de Sardanes a la Plaça Gran i el Ball de Fi de Festa amb  l’Orquestra La Principal de la Bisbal.

Festa Major de Peralada 2018

Adicionalment, petits i joves també han pogut gaudir del Parc d’Aventura i  atraccions instal.ades al pati de l’Espai Jove.