Activitats en família

El cartell de La Mercè 2017 és signat per Mariscal

Ja tenim cartell de La Mercè 2017 !  És signat pel dissenyador i dibuixant Javier Mariscal l’any en què es commemora el 25è aniversari dels Jocs Olímpics del 1992. El pregó d’enguany serà a càrrec de Marina Garcés, professora titular de Filosofia de la Universitat de Saragossa.

Obrirà les festes d’una Mercè que en aquesta edició, arriba directament de la imaginació d’en Mariscal, el pare del Cobi, mascota de les olimpiades al 1992. L’emblemàtic artista torna a crear un símbol per Barcelona. Aquest cop, una Mercè marca 100% Barcelona, amb un pentinat a l’estil “tibidabo”, un vestit d’estil Guaudinià, i un tatuage amb el perfil de l’estàtua de Colom.

La Mercè que ens presenta Mariscal, a part d’una moderna i original estètica, també té uns bons valors:  Amb el seu collaret ens recorda la necessitat de reciclar, i amb les seves olleres que ens recorden a les plaques solars ens fan reflexionar sobre l’energia renovable. En resum, la Mercè és un bon exemple de Barceloní/Barcelonina que recolza els valors d’una Barcelona sostenible.