Activitats en familiaAventuraEsports

Neix el Trailsacabra, el repte de creuar el Collsacabra

La primera edició del Trailsacabra es durà a terme l’1 d’octubre amb sortida a Amer i arribada a Tavertet

Aquesta nova prova esportiva, “Terra de bandolers”, amb les seves 3 modalitats: Trailsacabra, Teamsacabra i Trailvertet; t’ofereixen la possibilitat de recórrer aquest territori ple d’amagatalls i racons secrets.  Ara, tu també pots entrar a formar part de la llegenda formant part d’aquesta primera edició.

El Trailsacabra recorrerà el Parc Natural de les Guilleries Savassona y el Collsacabra.  Un territori freqüentat per bandolers durant el segle XVII.  El més popular de tots i conegut com a Joan de Serrallonga, tenia, ell i la seva banda, un bon sortit d’amagatalls i corrilols per on escapar-se.  Mort el bandoler, neix la llegenda.  Una llegenda que es va anar popularitzant i incrementant durant els anys posteriors a la seva decapitació, i que avui en dia encara segueix viva.

La cursa es podrà disputar en format individual o per equips, amb un recorregut lineal de 45km i +2.900m.  A més també hi ha la modalitat Trailvertet, una circular de 13Km i +1.000m amb arribada i sortida a Tavertet que es podrà fer caminant o corrents.

 El recorregut passarà per indrets amagats, cascades, cingleres, racons de somni i panoràmiques espectaculars.  Un territori desconegut que atrapa, llegenda de bandolers.

L’1 octubre es celebrarà la primera edició per a la qual ja hi ha un bon nombre d’inscrits i els organitzadors esperen esgotar inscripcions abans del tancament.

La modalitat reina és la batejada com a Trailsacabra, lineal, individual i amb 45Km +2.900m.  Un autèntic repte per creuar tot el territori de punta a punta.

Els organitzadors també han creat la modalitat Teamsacabra, amb el mateix recorregut que l’anterior però podent-se completar amb equips de 2 a 4 participants que poden córrer junts simultàniament o per relleus.  El recorregut s’ha dividit amb 4 trams d’uns 10Km i hi ha 3 punts de transició on cada equip podrà fer els relleus.  Cada equip pot dissenyar la seva pròpia estratègia, inclús decidir-la durant la cursa.

Finalment, hi ha la modalitat circular, la Trailvertet, amb sortida i arribada a Tavertet.  Un total de 13Km amb +1.000m d’autèntic vertígen.

Per a més informació: www.trailsacabra.cat