Artesania Catalunya

CUQUES DE LLUM

cuques de llum - artesania online de catalunya - fet a ma

Em dic Montse, visc a Terrassa, amb l’Àlex i el Ragnar, i com has pogut veure m’encanta treballar amb el vidre. Sempre m’ha agradat el treball artístic i durant la meva vida he anat provant diferents materials. Fins que fa uns anys vaig entrar en contacte amb el vidre… i tot es va aturar al meu voltant, perquè vaig saber que finalment havia trobat el meu element. Un material pur que em permet expressar les meves idees, en el que plasmo els meus somnis, que representa les meves il·lusions. Benvinguts a Cuques de Llum!

Descobreix Cuques de Llum

artesania catalana - joieria artesana - cuques de llum

 

JOIERIA CATALANA - JOIES ARTESANES - CUQUES DE LLUM

 

Fes la teva comanda a Cuques de Llum:

(Menciona que vens de part de Festes Majors de Catalunya)

Telèfon: 648 26 16 42

Web: www.cuquesdellum.cat

Mail: info@cuquesdellum.cat

Instagram

 

cuques de llum - artesania catalana

 

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
Average rating:  
 0 reviews