Activitats en familia

ESTIU DE CULTURA 2019 – PROGRAMA – SANT VICENÇ DELS HORTS

L’Estiu de Cultura 2019 arriba carregat d’activitats gratuïtes que no us ho podeu perdre durant el mes de juny i juliol: Concerts tribut, activitats a l’aire lliure per a petits i grans, espectacles, ballades de sardanes, cinema a la fresca, nits de jazz, jam-sessions, i el Festival Internacional Horts de Poesia.

Les diverses activitats es realitzaran a diferents escenaris de Sant Vicenç dels Horts. Cada divendres podreu trobar concerts tribut al parc del Mamut Venux, i cada dissabte, trobareu concerts més íntims a la plaça de la Vila. Les ballades de sardanes es duran a terme a la plaça de Narcís Lunes.

Pel que fa al Cinema a la Fresca, a partir de la revetlla de Sant Joan, hi ha programades sessions cada dijous a diferents barris de Sant Vicenç dels Horts.

No us perdeu la màgia en diferents escenaris de la cultura vicentina!

Progama Estiu de Cultura 2019

Estiu de cultura programaEstiu de cultura 2019- Porgrama d'activitatsQue fer a Sant vicenç dels hortsQue hacer en barcelona este fin de semana - sant vicenç dels horts -Diumenge 23 de juny -Cinema a la fresca que fer a Sant vicenç dels horts Estiu de cultura 2019 - que fer avui Cinema a la fresca - que fer a barcelona  Estiu de Cultura- que hacer en Barcelona - Dijous 13 de juliolcinema a la fresca programació sant vicenç dels horts Cinema a la fresca a Sant Vicenç dels horts - Estiu de Cultura 2019