Activitats en famíliaFires de CatalunyaFires i Festes de Catalunya

FIRA MEDIEVAL – NA MERCADERA A PERALADA – PROGRAMA 2019

La Fira Medieval de Peralada us farà viatjar 700 anys en el temps per reviure el passat del Comtat de Peralada. El primer cap de setmana de juny agafeu espases, armadures, els vostres cavalls i som-hi a l’aventura!

Hi haurà activitats durant tot el dia: lluita de cavallers, música medieval, mercat d’artesans, cercaviles i bufons, rutes literàries, llegendes medievals i molt més per a petits i grans amb l’objectiu de rememorar les heroïnes de la Crònica de Ramon Muntaner, Na Mercadera i Na Palomera.

Diumenge 2 de Juny el centre històric de peralada es converteix en un Mercat Medieval  i durant tot el dia podreu gaudir de les activitats principals del cap de setmana medieval.

Podreu gaudir d’atraccions, escola d’Herois i Heroïnes, taller d’escuts, llegendes, passejades amb ponis, recreacions històriques com la del Rei Pere el Gran  i per acabar com colofó final, es farà la representació de la gesta i l’entrada a Peralada de l’heroïna Na Mercadera.

 

FIRA MEDIEVAL PERALADA – PROGRAMA 2019

FIRA MEDIEVAL 2019 - NA MERCADERA - PROGRAMA ACTIVITATSFIRES MEDIEVALS - NA MERCADERA - PROGRAMAFIRA MEDIEVAL DE PERALADA - PROGRAMA 2019

Les Fires Medievals són una oportunitat excel.lent de conèixer el nostre passat, la nostra història i fer turisme arreu de Catalunya.

Trobeu tota la informació de la Fira Medieval de Peralada aquí 

FIRA MEDIEVAL - NA MERCADERA

FIRA MEDIEVAL - PERALADA