Activitats en familiaActivitats en famíliaProductes CatalansTrivial Català

Aquest Desembre guanya un lot de conserves Mar-Tret

Aquest mes de Desembre Conserves Mar-Tret regala un fantàstic lot de productes per el/la guanyador/a del  Trivial Català!
Com cada mes, al Facebook de Festes Majors Catalunya, es desenvolupa el popular concurs anomenat Trivial Català on es reparteixen fantàstics premis.

Durant aquest mes de Desembre els participants del Trivial Català podreu guanyar un saborós lot de productes Mar-Tret.

Conserves Mar-Tret

 

Com puc partiricap al Trivial Català?

Per participar al Trivial Català i guanyar aquest suculent premi, haureu de seguir els següents passos:

  • Respon correctament qualsevol de les 4 preguntes del mes amb el hashtag #TrivialCatalà al Facebook de Festes Majors de Catalunya
  • Fes-te fans de Conserves Mar Tret a Facebook
  • Etiqueta a dues persones amb les que us agradaria compartir el premi.

Es publicaran 4 preguntes al mes així que quantes més vegades participis, més possibilitats tindràs de guanyar!

Orígens de Conserves Mar-Tret

Els orígens de Conserves Mar es a l’any 1977, quan era una botiga on es coïa el pebrot escalivat, i es feia escalivada i llegum cuit per vendre acabat de fer.
Va ser més endavant, al 1998 quan es van les instal·lacions de la Masia Can Cortadelles, a tocar del parc Natural de la muntanya de Montserrat, on es va començar a elaborar conserves, però sense canviar el procés artesanal.

Conserves Mar-Tret Sense additius 100% naturals

De la natura a la taula. Totes les conserves Mar-Tret provenen d’un procés 100% Natural. No s’hi afageix cap additiu: ni conservants, ni colorants, ni blanquejants.

Així què? Preparat/da per guanyar un fantàstic lot de Conserves Mar-tret aquest Desembre?  Participa ja al Facebook de Festes Majors de Catalunya i estigues atent/a a les preguntes amb el hashtag #TrivialCatalà