Productes CatalansReceptes de cuina

Aquest any deixa que et cuinin els canelons de Nadal per a tu

Aquest  any vols que cuinin els canelons de Nadal per a tu?

Arriba el Nadal i són dates per retrobar-nos amb la família i gaudir plegats, però sovint, si ho celebrem a casa, també comporten moltes hores de feina a la cuina que no ens deixen gaudir al 100% de les festes i dels nostres familiars com voldríem.

Ja que aquestes reunions només passen una vegada a l’any, et mereixes gaudir-les al màxim. Aquest any pots demanar els canelons de Nadal Jotri ja preparats amb la seva recepta secreta, i t’asseguraràs un èxit rotund. Gaudiràs dels millors canelons de Nadal, d’aquells ben bons, dels de tota la vida, i t’oblidaràs de totes les hores de cuina que comporta preparar un bon menú d’èxit pels teus convidats.

Pots demanar qualsevol de les següents varietats de Canelons: Canelons de carn, Canelons d’espinacs, Canelons de peix i marisc amb salsa beixamel de brandada, Canelons de confit d’ànec amb foie amb salsa beixamel de poma, Canelons de ceps amb verdures amb salsa beixamel de ceps, Canelons de pollastre rostit amb salsa beixamel de ceba rostida, Canelons de bacallà amb samfaina amb salsa beixamel de tomàquet, i Canelons de salmó amb espinacs amb salsa beixamel d’espinacs saltejats.

Canelons de Nadal - Cuinats Jotri

¿On puc comprar els canelons de Nadal Jotri?

Per demanar els teus canelons de Nadal, entra al web de Cuinats Jotri, omple el formulari, i rebràs la informació de la botiga on podràs encarregar la teva comanda.  També pots escriure un e-mail a contacte@cuinatsjotri.cat dient de la zona on vius o treballes i t’indicaran a quins establiments pots trobar els seus plats cuinats.

¿Per què són tant famosos els canelons de Nadal Jotri?

L’any 1982 es va fundar l’empresa familiar Cuinats Jotri. En els seus inicis van començar com a carnissers al Mercat de Salt i gràcies a la demanda dels clients, un Nadal van decidir cuinar Canelons. Tal va ser l’èxit d’aquella recepta de canelons de Nadal, que avui en dia cuinats Jotri és marca pionera de plats preparats instal·lada en una planta de 2000m2 a Juià (Girona). Els seus saborosos plats preparats es poden comprar a Barcelona, Girona i Tarragona.

¿Puc demanar altres plats de Nadal preparats?

A més de demanar els canelons de Nadal per Sant Esteve, també tens una gran varietat de plats de Nadal preparats. Aquí en pots veure el catàleg:

Plats de Nadal preparats - Cuinats Jotri

Plats preparats per cada època de l’any

L’oferta de plats preparats de Cuinats Jotri s’adapta a cada època de l’any. Cada temporada té uns plats específics. Pastes, carns, cargols,… una gran varietat de receptes especialment preparades per anar de la cuina a la taula.

Esperem que t’haguem ajudat amb aquests consells gastronòmics per aquest Nadal i recorda, si vols que aquest any Jotri cuini els canelons de Nadal per a tu, informa’t de a quin establiment pots demanar els teus plats cuinats a www.cuinatsjotri.cat o contacte@cuinatsjotri.cat.