Activitats en familiaActivitats en famíliaExcursions per Catalunya

Castell de Burriac, excursions per Catalunya.

Què us sembla fer una excursió aquest cap de setmana fins al Castell de Burriac, gaudir d’una visita guiada i acabar amb un bon dinar per completar la jornada en família? Som-hi!

El Castell de Burriac es troba a Cabrera de Mar i és un dels castells més emblemàtics del Maresme. És declarat bé cultural d’interès nacional, sota seu té un poblat ibèric i des de el cim del castell, podreu veure increïbles vistes de la costa i la plana del Maresme.

On està situat el Castell de Burriac?

El Castell de Burriac està situat en el cim d’una muntanya dels contraforts costaners de la serralada del litoral, a uns 400 metres sobre el nivell de mar. Per ubicar-nos millor, el Castell està a Cabrera de Mar, tocant a Argentona.

Excursió al Castell de Burriac

L’itinerari des de l’aparcament fins al castell és, un itinerari de nivell fàcil.  La distància  és de 2,4 km (anada i tornada). Té un desnivell de 150 m. L’excursió és ben fàcil, sortim caminant des de l’aparcament, després caminem per una pista forestal i finalment arribem al Castell de Burriac. No és recomanable portar el cotxe.

Sobretot recordeu portar aigua i gorra is fa molt de sol.

Castell de Burriac

Visita guiada al Castell

Hi ha una ruta teatrelitzada que consisteix a descobrir les llegendes del Castell de Burriac d’una manera lúdica i divertida, gràcies a la teatrelització de l’època feudal. El preu és de 5 euros pels adults. Per les persones jubilades, menors de 14, docents o família nombrosa el preu serà de 4 euros. Pels infants menors de 7 anys l’entrada serà gratuïta. La visita dura unes 3 hores. El punt de trobada seria a Can Benet centre d’atenció els visitants, Av. Zona Esportiva s/n (al costat de les piscines municipals). En aquest enllaç trobaràs més informació. (goo.gl/WoQJ5x)

Com arribar al Castell de Burriac?

Realment arribar al Castell de Burriac no és gaire difícil. Si veniu des de Barcelona, i circulant per la carretera nacional II, entrareu a Cabrera, el cartell indica ”Cabrera-Centre”. Breument veuràs el primer cartell indicatiu, anunciant el castell, on us indicarà anar cap a l’esquerra, on veureu el poliesportiu municipal. Des d’aquí ja no té  pèrdua possible.

Si voleu més informació sobre el Castell de Burriac cliqueu aquí:

I si us animeu a fer l’excursió i feu fotos, envieu-nos-les a catalunyafestesmajors@gmail.com i les publicarem al Facebook de Festes Majors de Catalunya 😉