CATÀLEG OFICIAL DE PROVEÏDORS PER FIRES I FESTES 2024Proveïdors per esdeveniments

LA CARAVAN SHOW

caravanshow - espectacles per festes - improvitzacio per festes - espectacles improvitzacio

Senyores i senyors, benvinguts a una experiència inigualable, on la màgia de l’espectacle s’uneix a la llibertat de la carretera!
Us presentem la Caravan Show! Una caravana transformable en escenari, un concepte innovador que portarà la diversió i l’entreteniment a qualsevol lloc on ens porti el vent. 

Imagineu-vos una caravana brillant i lluent obrint-vos i revelant un escenari complet amb llums, so i tot el necessari per a un “espectacle espectacular”. Des de l’exterior, és un vehicle d’aventures llest per explorar horitzons nous, però un cop desplegada, es converteix en un escenari màgic i vibrant. 

Aquest escenari-caravana ha estat dissenyat pensant en la comoditat i la qualitat de l’espectacle. Compte amb equip de so, llums, fum i una infraestructura versàtil que s’adapta a diferents tipus de representacions, des de música en viu fins a teatre, xerrades, tallers, màgia, comèdia, titelles, dansa… Les possibilitats són infinites! 

Imagineu-vos estar enmig d’un camp, en una platja o en un parc, i de sobte, la caravana s’obre, revelant un escenari llest per entretenir i meravellar tots els presents.

La Caravan Show es transforma en un punt focal, un lloc màgic on es creen records inoblidables

i on la imaginació pren vida

A causa de la seva versatilitat, aquesta caravana escenari també ofereix una experiència íntima i propera. Gràcies a la seva mida i disseny acollidor, permet una connexió especial entre els artistes i el públic. Podeu gaudir d’actuacions properes i sentir l’energia dels artistes d’una manera única. 

És ideal per a festivals a l’aire lliure, festes de poble, fires, esdeveniments comunitaris, casaments, festes privades i molt més. Per això, pot ser transportada a diferents llocs i desplegada en qüestió de minuts, brindant un espectacle sorprenent i emocionant a qualsevol ubicació.
En resum, l’escenari caravana és una fusió emocionant entre la llibertat de viatjar i el poder de l’entreteniment en viu. Aquesta creació innovadora ens permet portar la màgia de l’espectacle a qualsevol lloc i convertir qualsevol espai en un escenari vibrant i ple de vida. 

Gaudeixin d’actuacions en viu, música, comèdia i tot l’entreteniment que desitgin, on siguin. Que comenci l’espectacle i que la Caravan Show ens transporti a un món ple de màgia i de diversió! 

Mesures: 2m x 4m tancada (per circular) / 4m x 4m oberta (llesta per actuar)

Descobreix La Caravan Show

Contacta i demana pressupost

   

  Dades de contacte de La Caravan Show

  (Menciona que vens de part de Festes Majors de Catalunya) 

  Telèfon: Sergi Príncep – 619 144 488

  Web: https://princepshow.com/ca/home-cat/

  E-mail: sergiprincep@gmailcom

  Segueix-los també a Instagram

   

  caravanshow - espectacles per festes - improvitzacio per festes - espectacles familiars

   

   

   

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
  Average rating:  
   0 reviews