Agenda cap de setmanaTeatre

La Sala Trono celebra aquest carnaval obrint dues noves funcions de ‘Laberint Striptease’ després d’exhaurir totes les entrades

La Sala Trono reprograma l’espectacle ‘Laberint Striptease’ de la Cia. del tarragoní Roberto G. Alonso els dies 12 i 13 de febrer coincidint amb carnaval.

La Sala Trono ha començat l’any exhaurint les entrades de totes les funcions dels últims tres espectacles. Un dels més celebrats pel públic i la crítica ha estat ‘Laberint Striptease’, de la companyia del tarragoní Roberto G. Alonso. Un cabaret inspirat en l’obra ‘Striptease’ i en el teatre irregular i els poemes visuals de Joan Brossa. Un espectacle que inclou números de dansa, teatre, acrobàcia, música, cant, playback, transformisme i striptease. Un còctel d’arts escèniques que convida a canviar l’òptica de visió, a despullar la realitat i a transvestir-la per veure-hi clar.

idint amb carnaval, la Trono aposta per programar de nou aquest espectacle dins de la nova programació de primavera de 2021. Una de les úniques ofertes culturals que hi haurà a la ciutat per carnaval i una segona oportunitat per aquelles persones que es van quedar sense entrada. La nova programació de primavera portarà a la ciutat companyies pioneres i referents del teatre contemporani català com La Danesa, que presenta aquest cap de setmana l’adaptació teatral de Jumon Erra de l’obra ‘Assaig sobre la lucidesa’ de José Saramago. Un drama polític que pren de punt de partida unes eleccions on, de manera aparentment espontània, la societat vota massivament en blanc i que qüestiona la democràcia, el poder i la ciutadania.

Les entrades i tota la informació dels espectacles de primavera de la Sala Trono ja estan disponibles a www.salatrono.cat

AGENDA TARRAGONA - TEATRE - ARMANYÀ

SALA TRONO LABERINT STRIPTEASE def - Cia Roberto G. Alonso