Mesures

10 canvis per la cultura i espectacles – mesures 15 de març

Les mesures canvien des del 15 de març fins diumenge 28 de març: S’aixeca el confinament comarcal. La mobilitat estarà permesa per tot el territori Català sempre que es faci sol o amb la bombolla de convivència. Addicional també hi ha canvis i novetats de les mesures per la cultura i espectacles: 

10 canvis de mesures del 15 de març per la cultura i espectacles públics

 1.  Teatres, cinemes, auditoris, circs o similars: 50% d’aforament i un màxim de 1.000 persones assegudes per sessió, sempre que sigui a l’aire lliure o en espais tancats on s’apliquin les mesures de ventilació reforçada, el control d’accessos i aglomeracions  i l’assignació prèvia de seients.
 2. En la resta d’activitats que no disposin de ventilació reforçada, es mantenen l’aforament del 50% i el màxim de 500 persones assegudes.
 3. Es permeten activitats culturals que quedin fora de la programació habitual (canvi).
 4. Es permet l’obertura de sales de concert sense servei de bar.
 5. Es permet l’obertura de restaurants musicals, cafès teatre i cafès concert amb les mateixes condicions que la restauració.
 6. Totes les activitats culturals han de ser amb el públic assegut.
 7. Es permeten les activitats culturals amb assistència de públic als arxius, biblioteques, museus, sales d’exposicions, galeries d’art i centres de creació i arts visuals; es manté la limitació d’aforament del 50%.
 8. S’aixeca la suspensió d’altres activitats extraordinàries com ara gales, cerimònies de lliurament de premis i festivals, entre d’altres. (canvi)
 9. Tancament a les 22.00 hores. Es permet el retorn posterior a les 22.00 hores.
 10. Es permeten les activitats de cultura popular i tradicional sempre que (canvi):
  1. − Siguin estàtiques.
  2. − Es facin en un espai perimetrat o en espais tancats.
  3. − S’hi apliquin les mateixes limitacions d’aforament que a les activitats culturals d’arts escèniques i musicals (teatres, auditoris, etc.).
  4. − Els assistents estiguin asseguts.

Troba totes les mesures de restricció actuals a protecció civil

mesures 15 de març - mesues catalunya avui

FESTA MAJOR - FIRES I FESTES - PROVEÏDORS PER FIRES I FESTES - festes majors - FESTA CATALUNYA