Proveïdors per esdeveniments

LES MONTSES

les montses - concerts - fesetes majors de catalunya - grup de musica per fires i festes

Les Montses és un grup de música format per Ferran Rosell (veu i guitarra), Xavier Esteve (baix), Joan Prat (teclats), Josep Bofill (bateria) i Xavier Pujadas (guitarra i veus). Les mares dels quatre components fundadors es diuen Montserrat i per això es diuen “Les Montses”. I no és broma. Són de Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat) i el seu estil és variat, però sobretot va a cavall entre el folk, el pop i el rock. 

El 2018 van debutar amb el seu primer àlbum ‘Cor Valent’ (Krik Music) i amb el seu primer single ‘Fills del món’ van tenir un gran èxit radiofònic tot l’estiu, sonant a les cadenes més prestigioses de ràdio del territori català, acabant amb l’actuació a La Mercè 2019 (Escenari Cadena 100) a l’Avinguda Maria Cristina. 

El 2020 van presentar el seu segon treball, ‘Papallones al Cap’, un disc produït per Marc Parrot i que va ser una aposta per casar l’essència folk que els caracteritza amb un estil pop amb tocs digitals. De nou aquest disc els va dur a ser un dels grups catalans amb més èxit radiofònic durant tot el 2020. A tot això, la gira que els havia de dur per tot el territori català va ser interrompuda per la pandèmia. 

Aquest 2021 presenten ‘Enlaire’, el seu tercer àlbum. ‘Enlaire’ és un viatge. És la metàfora que utilitzem per a referir-nos a un camí, a un procés. Un camí que és la cerca d’un estat emocional de pau interior. És una reivindicació del camí que cadascú escull recórrer per trobar la seva pròpia pau. Un estat que anem buscant continuament, trobant-nos i perdent-nos. I a això se li diu anar en una direcció: Enlaire. 

Els40 van estrenar en exclusiva a la seva web el videoclip de ‘Els meus amics’, el primer single que suposa el tret de sortida d”Enlaire’. ‘Els meus amics’ és una cançó que neix de la importància d’acompanyar-se i deixar-se acompanyar per les amistats que t’ajuden i et recolzen en els moments en els que sents que la vida et somriu una mica menys. 

Amb ‘Enlaire’, Les Montses estan sonant a Ràdio Flaixbac, iCat FM, RAC105, Catalunya Ràdio, Europa FM i a Els40. 

Descobreix Les Montses

  

 

Contacta ara amb Les Montses i demana pressupost

  LES MONTSES - CATALEG FESTES MAJORS
   
  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
  Average rating:  
   0 reviews