CATÀLEG OFICIAL DE PROVEÏDORS PER FIRES I FESTES 2024

LOLA AND THE RHINOS

lola and the rhinos - grup de musica per festes - grup de musica per esdeveniments

Lola and the Rhinos és una barreja incendiària de música funky i pop amb un directe contundent i festiu que esdevé l’opció ideal per omplir de ritme i personalitat qualsevol vetllada. Aquest grup es presenta com una proposta diferent, decidida a connectar amb el públic actual a través dels estils musicals que imperaven fa unes dècades i que han quedat eclipsats per l’onada de música mainstream comercial dels nostres dies. La seva actuació es fonamenta principalment en versions d’aquests estils, oferint una interpretació fresca i vibrant, així com en una selecció de temes propis inspirats en aquesta música atemporal. Amb aquesta combinació única, Lola and the Rhinos transporta l’audiència a una experiència musical que captura l’essència del passat amb una energia i vitalitat que ressona en l’actualitat. 

Descobreix Lola and the Rhinos

Municipis, fires i festes on han actuat

Des de fa sis anys, la banda ha portat la seva música per tota mena d’escenaris, des de Festes Majors (La Garriga, Centelles, Vic…) fins a festivals de proximitat com el Tagafest o el Musik’n’Viu. També ha col·laborat amb entitats que busquen impulsar la música local, com el VicSona o la Saligarda i amb espais gastronòmics i/o culturals compromesos amb l’art com el Tarambana o la Roca Umbert. 

Integrants de Lola and the Rhinos

Damunt l’escenari posen la veu l’Aurora i l’Aitor Casadellà, qui també toca el teclat. La secció rítmica està a càrrec d’en Pau Sánchez a la bateria, en Jan Vigas a la guitarra i en Joan Ortega al baix. Tot això s’acaba d’adornar amb una sòlida secció de vents formada pels germans Gil i Joana Boleda al trombó i al saxo tenor i en Pau Gutiérrez a la trompeta. Finalment, al controls trobem a l’Àlex Alonso realizant les llums i al Pau Sagalés sonoritzant la banda. 

GRUP DE MUSICA PER ESDEVENIMENTS - LOLA AND THE RHINOS - GRUP DE MUSICA PER FESTES

Contacta i demana pressupost

   

  lola and the rhinos

   

   

   

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Festes Majors de Catalunya
  Average rating:  
   0 reviews