Activitats en famíliaFires de CatalunyaFires i Festes de Catalunya

35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica de Sant Vicenç dels Horts – Programa 2019

El proper 19 i 20 de gener se celebrarà la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica de Sant Vicenç dels Horts, un dels esdveneniments més destacats del municipi.

Durant les anteriors edicions, Sant Vicenç dels Horts ha posat en valor la cuina i els productes de qualitat i proximitat, fins a convertir-ho en un senyal d’identitat. Amb una oferta d’activitats culinàries ja consolidada i la implicació activa dels restauradors locals a la Mostra, Sant Vicenç dels Horts va crear l’any passat la Mostra Internacional de Pastisseria i enguany celebraran la 2a edició d’una cita nascuda per convertir-se en referent del món pastisser.

Marc Ribas, cuiner i presentador dels programes de TV3 Cuines i Joc de cartes, enguany serà l’encarregat d’inaugurar la 2a Mostra Internacional de Pastisseria el dissabte 19 de gener a les 10.30 h, a l’estand de la plaça de la Vila.

Durant dos dies, la plaça de la Vila serà el lloc on compartir i divulgar el coneixement i l’afició per la pastisseria. Professionals reconeguts en l’àmbit nacional i internacional mostraran la seva feina davant del públic amb l’elaboració de postres i obres impressionants. Els assistents podran seguir les creacions pastisseres pas a pas, de manera gratuïta i amb tastos exclusius.

Programa de la 2a Mostra Internacional de Pastissera de Sant Vicenç dels Horts

2A MOSTRA INTERNACIONAL DE PASTISSERA DE SANT VICENÇ DEL HORTS - MOSTRA DE SANT VICENÇ DELS HORTS 2019

MOSTRA INTERNACIONAL DE PASTISSERA DE SANT VICENÇ DEL HORTS - MOSTRA DE SANT VICENÇ DELS HORTS 2019

Consulta ara el el progama d’activitats de la Mostra de Sant Vicenç dels Horts 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *