Activitats en famíliaFires de CatalunyaFires i Festes de Catalunya

35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica de Sant Vicenç dels Horts – Programa 2019

El proper 19 i 20 de gener se celebrarà la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica de Sant Vicenç dels Horts, un dels esdveneniments més destacats del municipi.

Durant les anteriors edicions, Sant Vicenç dels Horts ha posat en valor la cuina i els productes de qualitat i proximitat, fins a convertir-ho en un senyal d’identitat. Amb una oferta d’activitats culinàries ja consolidada i la implicació activa dels restauradors locals a la Mostra, Sant Vicenç dels Horts va crear l’any passat la Mostra Internacional de Pastisseria i enguany celebraran la 2a edició d’una cita nascuda per convertir-se en referent del món pastisser.

Marc Ribas, cuiner i presentador dels programes de TV3 Cuines i Joc de cartes, enguany serà l’encarregat d’inaugurar la 2a Mostra Internacional de Pastisseria el dissabte 19 de gener a les 10.30 h, a l’estand de la plaça de la Vila.

Durant dos dies, la plaça de la Vila serà el lloc on compartir i divulgar el coneixement i l’afició per la pastisseria. Professionals reconeguts en l’àmbit nacional i internacional mostraran la seva feina davant del públic amb l’elaboració de postres i obres impressionants. Els assistents podran seguir les creacions pastisseres pas a pas, de manera gratuïta i amb tastos exclusius.

Programa de la 2a Mostra Internacional de Pastissera de Sant Vicenç dels Horts

2A MOSTRA INTERNACIONAL DE PASTISSERA DE SANT VICENÇ DEL HORTS - MOSTRA DE SANT VICENÇ DELS HORTS 2019

MOSTRA INTERNACIONAL DE PASTISSERA DE SANT VICENÇ DEL HORTS - MOSTRA DE SANT VICENÇ DELS HORTS 2019

Consulta ara el el progama d’activitats de la Mostra de Sant Vicenç dels Horts 2019