Proveïdors per esdeveniments

TONS I SONS

TONSISONS - GOSPEL - MUSICA - FIRES I FESTES - FESTES MAJORS

Intens, energètic i potent son els adjectius que més identifiquen un espectacle de Tons i Sons. Amb 20 anys d’història i una banda instrumental fixa que els acompanya, Tons i Sons fa notar aquesta combinació perfecta entre instruments i veus del cor. Genís Sobrado, Pepo Figueras, Marc Coromines i Roberto Nortes son els instrumentistes que, juntament amb els seu director en Carles Massó i els quaranta integrants del cor, donen ànima a aquesta formació.

Trajectòria:

El 19 de novembre de 2003, Tons i Sons s’estrena a dalt dels escenaris actuant a la Nova Jazz Cava de Terrassa. A partir d’aquesta data han actuat a diferents espais de Terrassa i a diferents pobles i ciutats de Catalunya i França, així com en actes de renom com la inauguració del nou estadi del Real Club Esportiu Espanyol a Cornellà o participat en programes televisius com Els Matins de TV3 o la primera edició de OH! HAPPY DAY de TV3.


Amb un repertori eclèctic i varis espectacles diferents que passen pel gospel, soul, rock i pop i mes de 200 concerts a les espatlles, un espectacle de Tons i Sons no deixa indiferent a ningú.

 

 

Contacta amb Tons i Sons i demana pressupost:

(Menciona que vens de part de Festes Majors de Catalunya) 

Mòbil: Carles Massó — 670 288 860 (director)

E-mail: tonsisons@gmail.com

Segueix-los també a Instagram i Twitter

 

TONSISONS - GRUPS DE GOSPEL - PROVEIDORS - CATALUNYA

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
Average rating:  
 0 reviews