CATÀLEG OFICIAL DE PROVEÏDORS PER FIRES I FESTES 2024Proveïdors per esdeveniments

ÁLVARO OREJA

alvaro oreja - magia per festes - magia per esdeveniments

L’Álvaro Oreja és un jove il·lusionista nascut a Premià de Mar, Barcelona. Des de ben petit la seva passió és la màgia i el contacte directe amb el públic. El seu carisma i humor espontani junt amb la seva màgia elegant i impactant, són la combinació perfecta per donar-li un toc diferent a qualsevol esdeveniment, on tothom sentirà l’impossible d’una forma original i divertida.

Es dedica professionalment al món de l’il·lusionisme i principalment actua a festes majors, fires i mercats, esdeveniments corporatius, etc. Ja sigui fent màgia de prop de forma itinerant o un espectacle dirigit a un gran públic, l’Álvaro Oreja s’adapta per crear moments únics allà on vagi. També imparteix tallers de màgia per a infants.

Recentment, ha actuat a diversos festivals de màgia dins i fora de Catalunya, com ara al Memorial Li-Chang (Badalona), a Una Tona de Màgia (Tona) i a l’Encuentro Nacional de Magos Florences Gili (Osca). També ha portat la seva màgia a grans empreses com PepsiCo, CaixaBank o El Corte Inglés.

 

ALVARO OREJA - MAGIA PER ESDEVENIMENTS - MAGIA PER FESTES - MAGIA

 

Màgia de prop

En aquest format, l’Álvaro Oreja realitzarà increïbles efectes de màgia combinant un ampli repertori de trucs impactants i visuals que els espectadors viuran a escassos centímetres de distància, succeint la màgia literalment a les seves mans. És un estil de màgia ideal per a qualsevol mena d’esdeveniment i celebració, inclús es pot combinar amb altres activitats com poden ser la música en viu, sopars, etc. A més, permet adaptar-se a l’espai, i es pot dur a terme de forma itinerant o en un lloc fix.

 

mag alvaro oreja - magia per esdeveniments - magia per festes

magia per esdeveniments - alvaro oreja - magia per festes -

 

Propera parada, màgia!

Quin serà el nostre pròxim destí? És increïble on podem arribar gràcies a les nostres accions i pensaments, sobretot si creiem més en nosaltres mateixos. Vine a comprovar-ho a través d’un viatge ple de màgia! En aquest espectacle de gran format l’Álvaro Oreja sorprendrà grans i petits, que gaudiran i participaran en un viatge fascinant cap a l’inexplorat món de la màgia. És un espectacle familiar per a totes les edats, adaptable a qualsevol mena d’entorn i festivitat.

 

magia per festes - alvaro oreja - mag per festes - espectacle de magia

magia - espectacles de magia - alvaro oreja - magia per fires i festes - magia per esdeveniments

 

Contacta i demana pressupost

   
  alvaro oreja - magia per festes
   
   
   
   
   
  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
  Average rating:  
   1 reviews
  Pablo
  Dec 12, 2023
   by Pablo

  Este pasado mes de diciembre hemos festejado los 10 años de nuestro hijo y tuvimos la gran suerte de contactarnos con Álvaro. No puedo dejar de agradecerle por que lo que ha generado tanto en los niños como en los padres ha sido maravilloso. Tanto los trucos de magia como de ilusionismo. Destaco de él su profesionalidad, dando lo mejor en cada truco o momento. Su humor constante y su paciencia a prueba de todo. Y evidentemente alguien con tantos atributos es una persona de oro. Deseo volverlo a ver pronto, en algún otro cumple o evento. Seguro que repetiremos el próximo año, nos ha hecho pasar un momento realmente Mágico! Mil gracias Álvaro!