Castell de Burriac, excursions per Catalunya.

Què us sembla fer una excursió aquest cap de setmana fins al Castell de Burriac, gaudir d’una visita guiada i acabar amb un bon dinar per completar la jornada en família? Som-hi!

El Castell de Burriac es troba a Cabrera de Mar i és un dels castells més emblemàtics del Maresme. És declarat bé cultural d’interès nacional, sota seu té un poblat ibèric i des de el cim del castell, podreu veure increïbles vistes de la costa i la plana del Maresme.

On està situat el Castell de Burriac?

El Castell de Burriac està situat en el cim d’una muntanya dels contraforts costaners de la serralada del litoral, a uns 400 metres sobre el nivell de mar. Per ubicar-nos millor, el Castell està a Cabrera de Mar, tocant a Argentona.

Excursió al Castell de Burriac

L’itinerari des de l’aparcament fins al castell és, un itinerari de nivell fàcil.  La distància  és de 2,4 km (anada i tornada). Té un desnivell de 150 m. L’excursió és ben fàcil, sortim caminant des de l’aparcament, després caminem per una pista forestal i finalment arribem al Castell de Burriac. No és recomanable portar el cotxe.

Sobretot recordeu portar aigua i gorra is fa molt de sol.

Castell de Burriac

Visita guiada al Castell

Hi ha una ruta teatrelitzada que consisteix a descobrir les llegendes del Castell de Burriac d’una manera lúdica i divertida, gràcies a la teatrelització de l’època feudal. El preu és de 5 euros pels adults. Per les persones jubilades, menors de 14, docents o família nombrosa el preu serà de 4 euros. Pels infants menors de 7 anys l’entrada serà gratuïta. La visita dura unes 3 hores. El punt de trobada seria a Can Benet centre d’atenció els visitants, Av. Zona Esportiva s/n (al costat de les piscines municipals). En aquest enllaç trobaràs més informació. (goo.gl/WoQJ5x)

Com arribar al Castell de Burriac?

Realment arribar al Castell de Burriac no és gaire difícil. Si veniu des de Barcelona, i circulant per la carretera nacional II, entrareu a Cabrera, el cartell indica ”Cabrera-Centre”. Breument veuràs el primer cartell indicatiu, anunciant el castell, on us indicarà anar cap a l’esquerra, on veureu el poliesportiu municipal. Des d’aquí ja no té  pèrdua possible.

Si voleu més informació sobre el Castell de Burriac cliqueu aquí:

I si us animeu a fer l’excursió i feu fotos, envieu-nos-les a catalunyafestesmajors@gmail.com i les publicarem al Facebook de Festes Majors de Catalunya 😉

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.