Activitats en familiaFires de CatalunyaFires i Festes de Catalunya

Fangart 2019 – Festival de Ceràmica del Vendrell

Del 14 al 16 de juny els amants de la ceràmica tenen una cita a Fangart,  el Festival de Ceràmica del Vendrell. Serà aquesta la tercera edició del Festival FangArt, un punt de trobada que vol despertar l’interès dels ceramistes per aprendre noves tècniques, mirades i aproximacions a aquest art ancestral, i també dels visitants que, moguts per la curiositat, hi poden descobrir peces úniques i de gran bellesa.

En aquesta edició 2019, el FangArt estarà dedicat a la ceràmica creativa de petit format, fet que permetrà que la tipologia de peces que s’hi exposin pugui ser d’allò més extensa i variada: des de peces decoratives, a objectes utilitaris, passant per petites joies,…  Oarticipant en les diverses activitats i fent un tomb per les parades podrem gaudir del mestratge de cada ceramista i del seu món particular de creacions.

Us convidem, doncs, a deixar-vos seduir per aquest festival ple de sensibilitat i creativitat, amb el què el Vendrell continua enfortint el seu personal vincle amb la ceràmica. Un lligam cultural, turístic, històric i patrimonial que es segueix actualitzant i posant en valor al llarg de tot l’any.

Us esperem al FangArt 2019!

Fangart - Festival de Ceràmica - El Vendrell

Fangart 2019- Festival de Ceràmica del Vendrell

 

FangArt 2019

Dates: Del 14 al 16 de Juny

Localització Plaça de Sant Salvador, El Vendrell