CATÀLEG OFICIAL DE PROVEÏDORS PER FIRES I FESTES 2024Proveïdors per esdeveniments

CIA. SIFÓ

cia sifo - espectacles de circ per festes - espectacle clown per festes

Cia Sifó està formada per Marta Gorchs, artista de les arts del moviment, Ti Cardona i un gruix de persones, artistes que acompanyen, donen vida i fan possible aquesta aventura. La il·lusió de fer espectacles de creació pròpia i l’energia per impulsar projectes, ens van portar a crear la companyia l’any 2007. Des d’aleshores fem espectacles per tots els públics de petit, mitjà i gran format on el llenguatge corporal és protagonista. Ens apassiona l’art viu i efímer: el teatre, el circ, la dansa. L’art que es consumeix en comunitat, que es fa possible en un espai limitat de temps i es gaudeix en companyia. Som una companyia professional associada a la TTP i a l’APCC.

A Pas de Pallassa: Un conte de Circ

Aquesta història comença el dia que una dona hereda el circ de la seva àvia. Una caixa vella és tot el que rep com a llibret d’instruccions. Els records del gran circ prenen froma i a poc a poc, va desgranant la historia de l’àvia que va aconseguir trencar els estereotips que l’encotillaven per convertir-se en pallassa i mestressa del nou circ Lustrino Circus. Un circ que sota el seu ventre estrellat, viatja de poble en poble explicant la bonica història de tots aquells que són molt més d’allò que semblen ser.

Un conte de circ narrat amb el cos. Una historia sobre la diversitat i l’amor a una mateixa que us captivarà per la combinació de llenguatges: teatre, titelles, dansa i circ.

espectacles de circ - cia sifo - fires i festes - pallessa per esdeveniments

cia sifo - circ per festes -espectacles de circ

circ per esdeveniments - circ per festes - fires i festes - cia sifo

 

 “Ta Circ Tun”: Un espectacle de circ-teatre amb música en directe. Sense text. Tot públic

Companyia sifo - companyies de teatre - companyies de teatre per esdeveniments

Un circ tancat, una troupe inexistent. Una dona i la seva autòmata viuen soles amb el que queda del seu circ. Un home arriba des de lluny, buscant feina a un lloc on no n’hi ha, i malgrat tot, es queda. El dia a dia els aproparà fins a fer-los bategar en una història d’amor plena d’enginy i humor. L’èxit pot ser simplement trobar la manera de viure amb allò que tens.

 

Nota dels creadors

Això que veureu és un espectacle de creació en col·lectiu on cada idea que aportàvem feia créixer la següent. Un circ arruïnat que ens mostra un petit món capaç de generar energia per brillar amb llum pròpia i sortir a guanyar-se la manjuca.

Us presentem un espectacle taciturn, sense paraules, amb música en directe i molt moviment, on el Roger Julià ha sabut endreçar amb astúcia totes les nostres obsessions artísitques. Una música als llimbs de la realitat i la ficció on sonen saxos, clarinets i acordions…copes, pales i serres. I dos actors de circ que fan conviure amb una harmonia delirant gran diversitat de tècniques escèniques.

Formats de l’espectacle:

 • Sala i exterior nit: 65min
 • Exterior dia: 50min

Altres espectacles de la companyia

 

Contacta i demana pressupost

   

   

  Companyia sifo - companyies de teatre catalanes - companyia de teatre

   

   

   

  info@ciasifo.com

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Festes Majors de Catalunya
  Average rating:  
   1 reviews
  Joan Cortada
  Jan 25, 2024
   by Joan Cortada

  Diumenge passat, vaig anar a Alella a veure Ta Circ Tun i em va semblar un espectacle fantàstic. Els nens s'ho van passar super bé, i els grans flipavem amb les acrobàcies i les llums... Jo sóc tècnic i vaig al·lucinar amb els jocs que genera l'espectacle amb llums i història.

  La veritat que no esperava trobar-me un espectacle així.

  Molt content.