CastellersCATÀLEG OFICIAL DE PROVEÏDORS PER FIRES I FESTES 2023Grups de Música per FestesProveïdors per esdeveniments

Cia Sifó

Companyia sifo - companyies de teatre - companyies de teatre per esdeveniments

Cia Sifó està formada per Marta Gorchs, artista de les arts del moviment, Ti Cardona i un gruix de persones, artistes que acompanyen, donen vida i fan possible aquesta aventura. La il·lusió de fer espectacles de creació pròpia i l’energia per impulsar projectes, ens van portar a crear la companyia l’any 2007. Des d’aleshores fem espectacles per tots els públics de petit, mitjà i gran format on el llenguatge corporal és protagonista. Ens apassiona l’art viu i efímer: el teatre, el circ, la dansa. L’art que es consumeix en comunitat, que es fa possible en un espai limitat de temps i es gaudeix en companyia. Som una companyia professional associada a la TTP i a l’APCC.

 “Ta Circ Tun”: Un espectacle de circ-teatre amb música en directe. Sense text. Tot públic

Sinopsis

Un circ tancat, una troupe inexistent. Una dona i la seva autòmata viuen soles amb el que queda del seu circ. Un home arriba des de lluny, buscant feina a un lloc on no n’hi ha, i malgrat tot, es queda. El dia a dia els aproparà fins a fer-los bategar en una història d’amor plena d’enginy i humor. L’èxit pot ser simplement trobar la manera de viure amb allò que tens.

 

Nota dels creadors

Això que veureu és un espectacle de creació en col·lectiu on cada idea que aportàvem feia créixer la següent. Un circ arruïnat que ens mostra un petit món capaç de generar energia per brillar amb llum pròpia i sortir a guanyar-se la manjuca.

Us presentem un espectacle taciturn, sense paraules, amb música en directe i molt moviment, on el Roger Julià ha sabut endreçar amb astúcia totes les nostres obsessions artísitques. Una música als llimbs de la realitat i la ficció on sonen saxos, clarinets i acordions…copes, pales i serres. I dos actors de circ que fan conviure amb una harmonia delirant gran diversitat de tècniques escèniques.

Formats de l’espectacle:

 • Sala i exterior nit: 65min
 • Exterior dia: 50min

 

Contacta i demana pressupost

   

  Dades de contacte Cia Sifó 

  (Menciona que vens de part de Festes Majors de Catalunya) 

  Marta Gorchs

  678654876

  info@ciasifo.com

  https://www.ciasifo.com

   

  Companyia sifo - companyies de teatre catalanes - companyia de teatre

   

   

   

  info@ciasifo.com

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
  Average rating:  
   0 reviews

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *