CATÀLEG OFICIAL DE PROVEÏDORS PER FIRES I FESTES 2024

MARC SÀBAT

marc sabat - magia per esdeveniments - magia per festes - mags per festes

Marc Sàbat es un il·lusionista professional, nascut a Girona que disposa de diversos shows de màgia i espectacles a mesura. Durant quatre anys va ser el president de la SEI (Societat Espanyola de Il·lusionisme) de Girona i des de fa més de 10 anys es dedica en el món de l’espectacle professionalment.

La seva màgia innovadora, la forma de connectar amb el públic, el tracte proper i personal fan que els seus show siguin únics, màgics, divertits e inoblidables.

Ha actuat en diversos teatres, festivals (Fimag, Festival Emergent, Una Tona de màgia, Magikae, Festival d’Aquí…), fires (White summer, Santa Market…) i televisions (fins i tot participant en un concurs de talent “fent podi”).  També ha actuat per entitats importants com el F.C Barcelona, el Corte Inglés, Huawei , Danone, Carrefour, Unesco… per a partits polítics, ajuntaments, personatges famosos com  Pau Gasol, Rafa Márquez… o personalitats com el propietari de la Jhonnie Walker i el vice president de TripAdvisor entre altres. Per tot això, contínuament assisteix a congressos nacionals i internacionals per poder oferir idees i jocs innovadors als seus clients.

Descobreix Marc Sàbat

Màgia Familiar

Màgia a prop

Màgia Escena

 
Màgia i Animació Familiar

Municipis, fires i festes on ha actuat

Ha actuat en diversos teatres, festivals (Fimag, Festival Emergent, Una Tona de màgia, Magikae, Festival d’Aquí…), fires (White summer, Santa Market…) i televisions (fins i tot participant en un concurs de talent “fent podi”). 

També ha actuat per entitats importants com el F.C Barcelona, el Corte Inglés, Huawei , Danone, Carrefour, Unesco… per a partits polítics, ajuntaments, personatges famosos com  Pau Gasol, Rafa Márquez… o personalitats com el propietari de la Jhonnie Walker i el vice president de TripAdvisor entre altres. Per tot això, contínuament assisteix a congressos nacionals i internacionals per poder oferir idees i jocs innovadors als seus clients.

Contacta i demana pressupost

   
  marc sabat - magia per esdeveniments - magia per festes
   
   
   
   
  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
  Average rating:  
   0 reviews