Uncategorized

MIOPS PROVA

MIOPS PROVA -

Miops és un grup de versions format per vuit músics que tenim com a objectiu portar la nostra energia contagiosa als escenaris. Els vuit integrants tenim una rica formació musical que ens permet explorar i interpretar una àmplia varietat de gèneres musicals amb destresa i creativitat.
Amb una visió clara de com connectar amb el públic a través de la música en directe, vam començar fa anys a treballar per portar les nostres interpretacions als escenaris. Amb noves incorporacions durant l’última gira, afrontem aquest 2024 amb un nou directe i voluntat de seguir creixent per continuar fent el que més ens agrada; show!!
Aquest 2024 incorporem noves versions, fent ballar a la gent a ritme de clàssics del rock català com Sopa de Cabra o Els Pets, al pop internacional de Dua Lipa o Coldplay, els tradicionals Estopa o El Canto del Loco o amb les últimes tendències de C. Tangana, Figa Flawas o The Tyets.”

Descobreix MIOPS PROVA

Integrants de MIOPS PROVA

Quim Balaguer (Cantant)
Lluc Rovira (Baix)
Arnau Rovira (Teclats)

Municipis, fires i festes on han actuat

Mataró, Sant Cugat del Vallès, Castellar del Vallès, Santpedor, Sabadell,  Moià, Berga, Calders, Castellterçol, Collsuspina, Oristà, Sant Feliu de Codines, Sant Quirze Safaja, Llinars del Vallès, Prats del Lluçanès, Santa Eulàlia de Puig-Oriol i altres…