CATÀLEG OFICIAL DE PROVEÏDORS PER FIRES I FESTES 2024Grups de Música per FestesProveïdors per esdeveniments

TRIO TICO

trio tico - grup acustic - grup acustic per festes - grup acustic per esdeveniments

Trio Tico és un grup de música mediterrània i flamenc fusió. Enguany està duent a terme el concert “Fandango Mediterrani”,un viatge musical a través de cançons inspirades en diferents indrets de la costa Mediterrània. La fusió, tan característica en la cultura mediterrània, terres de confluència entre cultures, també la trobem en la música del Trio Tico, on s’uneix el bagatge flamenc i empordanès de la guitarra de Carlos Coronado amb els aires jazzístics del baix de Guillem Soler.

Unint aquestes dues visions, la percussió de Jordi Morell cerca les característiques dels ritmes flamencs i populars mediterranis, i els adapta a les noves melodies i improvisacions. No falten en aquest viatge cançons de referència dins del món del flamenc i de la guitarra que ens endinsaran cap a terres més llunyanes, però que no perden l’essència de les músiques mediterrànies. Peces que volen donar homenatge a grans compositors i mestres de la guitarra com Paco de Lucía, Vicente Amigo, Al Di Meola o Toti Soler. 

Descobreix Trio Tico

Consulta aquí el Dossier Trio Tico Fandango Mediterrani

Integrants de Trio Tico

Carlos Coronado (Guitarra)

Guillem Soler (Baix)

Jordi Morell (Percussió)

Municpis, fires i festes on han actuat

Festes del Roser 2023 de Martorell

Casa Cultura de Girona

El Festival AProp de Girona

Festival de Jazz Costa Brava

Festival 3a Biennal Romànic Berguedà – Imaginem una altra civilització

Maçanet a la Fresca

Festival Flors i Violes de Palafrugell,…

Contacta i demana pressupost

   

  Dades de contacte de Trio Tico

  (Menciona que vens de part de Festes Majors de Catalunya) 

  Jordi Morell

  Telèfon: 616 566 501

  Web: www.jordimorellr.com/triotico

  E-mail: trioticomusic@gmail.com

  Segueix-los també a Instagram, Facebook i Youtube

   

  trio tico - grup acustic per festes - grup de musica per esdeveniments

   

   

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
  Average rating:  
   5 reviews
  Lola Barranco
  Nov 16, 2023
   by Lola Barranco

  Balsa de Flors , és la instal·lació que vaig presentar a la Fundació Vila Casas , Can Mario durant "Flors i Violes" 2023. Vaig tenir la sort de poder comptar amb el conjunt Trío Tico que va interpretar una sel·leció de peces del seu repertori "Fandango Mediterrani" per les seves quatre actuacions en dos dies. Amb la seva música de fusió, flamenc, jazz va aportar l'atmosfera popular i molt mediterrània que enriquia de matisos sonors la instal·lació.
  El conjunt va atraure públic de totes les edats i vam fer el plé, tot un èxit.
  Molt agraida i satisfeta d'aquesta col·laboració amb els seus integrants Jordi Morell, Carlos Coronado i Guillem Soler.

  Cicle A prop Girona
  Nov 16, 2023
   by Cicle A prop Girona

  Trio Tico és una formació jove, però amb molta solvència musical. El seu repertori de jazz mediterrani-flamenc s'adapta a molts formats, des de concerts de sala, a concerts a la fresca...
  Una gran opció per programar música en viu de qualitat.

  Flors i Violes de Palafrugell
  Nov 14, 2023
   by Flors i Violes de Palafrugell

  Vam poder comptar amb el Trio Tico a la 14a edició del Festival Flors i Violes de Palafrugell, i en vam quedar molt contents. És una proposta trencadora, amb un format que es pot adaptar a qualsevol espai i amb tres músics d'un talent impressionant.

  Moltíssimes gràcies per tot nois, segur que repetirem!

  Luis González
  Nov 10, 2023
   by Luis González

  El Trio Tico és una nova formació que combina frescor, innovació, fusió i talent.  El seu estil propi està cuinat amb molta cura i els ingredients principals són l’interplay, la improvisació i uns arranjament treballats a foc lent.  Trio mediterrani que veu de diverses fonts com el flamenc, el jazz, la improvisació, la música clàssica, la música brasilera o la cançó d'autor i que us recomano escoltar en directe i deixar que la seva música us transporti a Ipanema, Corcovado, Jerez, Córdoba o la Costa Brava.  Tres músics joves, amb una sòlida formació i una gran projecció artística que veuen de les fonts dels metres Paco de Lucía i Vicente Amigo, i que no deixaran a ningú indiferent.

  Casa de Cultura
  Nov 3, 2023
   by Casa de Cultura

  A la Casa de Cultura de la Diputació de Girona vam gaudir de la sonoritat de Trio Tico, una formació amb un talent impressionant que ha fet un interessant treball per arranjar temes coneguts per al gran públic als ritmes flamencs.  Es tracta d'un format fàcil d'adaptar a diversos espais.