37è Pessebre Vivent de Peralada

Enguany se celebra la 37a edició del Pessebre Vivent de Peralada, una de les activitats nadalenques amb més tradició de la vila. El passat 25 de desembre a les 19h, es va inaugurar el Pessebre que es podrà visitar també el dia 30 de desembre i 1 de gener.

En un marc incomparable dels Jardins del Castell de Peralada, es representen més de quinze escenes, que expliquen el naixement de Jesús.  La darrera edició va ser visitada per més d’un miler de persones que també van poder veure representats antics oficis com el cisteller, les filadores, les remeieres, el picapedrer, el ferrer, la castanyera… oficis antics, alguns que gairebé han desaparegut.

El Pessebre Vivent de Peralada, forma part de l’Associació Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya, i hi participen prop de 150 voluntaris que formen un equip, entre figurants, tècnics de so, il·luminadors i organització en general que, any rere any, treballa per millorar aquesta proposta escènica.

Per entrar al recinte del Pessebre, podeu accedir-hi desde l’Aparcament de Sant Sebastià (Aparcament d’accés al Centre Històric).

LLOC: Parc del Castell de Peralada

DIES: 25, 26, 30 de desembre de 2018 1 de gener de 2019

HORARI: 19.00 hores (Única representació)

PREU: 5 € per persona (Fins a 12 anys  entrada gratuïta i amb el Carnet del Super3)

Més informació: Centre de Turisme Cultural Sant Domènec (Peralada) promocio@peralada.cat · www.visitperalada.cat Tel: 972 538 840

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *