Activitats en famíliaFires de CatalunyaFires i Festes de Catalunya

38è Pessebre Vivent de Peralada

Enguany se celebra la 38a edició del Pessebre Vivent de Peralada, una de les activitats nadalenques amb més tradició de la vila.
Els propers 22, 25, 26, 29 de desembre i 1 de gener, Peralada obrirà les portes de l’incomparable marc dels Jardins del Castell, on es representaran més de quinze escenes, que expliquen el naixement de Jesús.  La darrera edició va ser visitada per més d’un miler de persones que també van poder veure representats antics oficis com el cisteller, les filadores, les remeieres, el picapedrer, el ferrer, la castanyera… oficis antics, alguns que gairebé han desaparegut.

En el Pessebre Vivent de Peralada, que forma part de l’Associació Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya, hi participen prop de 150 voluntaris que formen un equip, entre figurants, tècnics de so, il·luminadors i organització en general que, any rere any, treballa per millorar aquesta proposta escènica.

Per visitar el Pessebre Vivent de Peralada , podeu accedir-hi des de l’Aparcament de Sant Sebastià (Aparcament d’accés al Centre Històric).

LLOC: Parc del Castell de Peralada
DIES: 22, 25, 26, 29 de desembre de 2019 i 1 de gener de 2020
HORARI: 19.00 hores (Única representació)
PREU: 5 € per persona (Entrada gratuïta fins a 12 anys i/o amb el Carnet del Super3)

Més informació: Centre de Turisme Cultural Sant Domènec (Peralada)  promocio@peralada.cat · www.visitperalada.cat Tel: 972 538 840

 

PESSEBRE VIVENT DE PERALADA -QUE FER AQUEST CAP DE SETMANA - PESSEBRE VIVENT DE PERALADA - FIRES I FESTES DE CATALUNYA