CATÀLEG OFICIAL DE PROVEÏDORS PER FIRES I FESTES 2024

MIQUEL SEGARRA & ELS FUNICULARS SOMNÀMBULS

miquel segarra i els funiculars sonambuls - grup de musica - musia per festes majors

Miquel Segarra & els Funiculars Somnàmbuls és un grup de pop-rock decadent on lletra i música tracten a la lleugera els problemes més greus de l’existència humana. La banda del barceloní Miquel Segarra va treure, l’any 2022, el seu primer disc d’estudi ‘Aquí s’ha vingut a patir’, un àlbum conceptual que tracta de forma luminescent els temes més controvertits de la societat actual. Aquest 2023 han publicat ‘La Toxicitat.’, single d’avançada del que serà el seu segon àlbum d’estudi, previst per a mitjans del 2024. 

Aquesta voluntat rupturista que tenen les lletres també es transmet a l’apartat musical, on es poden trobar diverses cançons que integren més d’un estil musical (passant pel rock més agressiu, ska, folk bucòlic, punk anti-reivindicatiu i pop clàssic). El seu directe és potent i divertit, oferint un espectacle completament diferent, ja que, a banda de les cançons, el xou incorpora moltes fases de comèdia estripada i improvisació. 

La banda es defineix a ella mateixa com “una gran família”. Després de veure’ls en directe, podem afirmar que sí, que és una gran família, però una gran família disfuncional.

Descobreix Miquel Segarra & els Funiculars Somnàmbuls

Integrants

Veu – Miquel Segarra 

Baix – Pau Barberà

Guitarra – Ferran Jovaní

Bateria – Xavier Franch ‘Xiri’

Contacta i demana pressupost

  miquel segarra i els funiculars sonambuls - grup de rock per festes
   
   
   
   
   
  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
  Average rating:  
   0 reviews