Activitats en familiaActivitats en famíliaFires i Festes de Catalunya

La Fira d’Indians de Begur torna amb ritmes caribenys

La Fira dels Indians de Begur gairebe és aquí! Una any més Begur viatjarà al passat, al temps dels indians. Els dies 8, 9 i 10 de setembre la vila es transformarà en Cuba i oferirà tres dies de festa i tradició amb una àmplia oferta d’activitats que tenen com a fil conductor el seu passat indià: Exposicions, visites guiades gastronomia, i com no, hi estarà molt present la música cubana amb famosos grups que s’encarreguen de posar-hi “Salsa” i sabor a la festivitat.

La temàtica d’enguany de La Fira d’Indians de Begur girarà entorn els “Oficis Indians” per donar protagonisme a aquells oficis que desenvolupaven els begurencs en la seva aventura a les Amèriques. Aquest oficis estaven en gran majoria relacionats amb el comerç o la producción agraria. A la Fira d’Indians de Begur hi trobarem molta més informació per aprofundir en el tema.

Per esta informat/da de totes les activitats de la Fira d’Indians de Begur, pots consultar aquí el programa 

Consells para anar a la Fira d’Indians de Begur

Com pots veure al vídeo i a les fotos, tota la vila es vesteix de blanc, així que recorda buscar el teu look indià per anar a la moda 😉

La fira d’indians és una de les festivitats més famoses de la Costa Brava, per tant si no te la vols perdre, has de tenir en compte que és millor arribar al matí per trobar aparcament fàcilment ja que després de dinar ja comença a haver-hi més aglomeracions, sobretot dissabte a la tarda.

On dinar a la Fira d’Indians de Begur

La fira d’indians de Begur és una festa ideal per tastar tot tipus de menjar llatino-americà ja que hi trobareu una zona de food trucks amb taules on podreu fer un stop per fer uns tastets entre activitat i activitat. Adicionalment si el que voleu és dinar en un restaurant, Begur té un gran ventall de restaurants on anar. Si voleu trobar taula, aconsellem que arribeu al restaurante sobre la 13 0 13:30 per assegurar-vos lloc i no fer cues.

Concurs d’Instagram Fira d’Indians de Begur

A més de passar-ho genial, també podràs guanyar premis! Puja a Instagram les teves fotos amb els hashtags  #FiraIndiansBegur i #BegurEsAutentic ! El primer premi s’emportarà un menú per a dues persones en el marc de la Campanya Gastronòmica del Peix de Roca de Begur, i el segon premi un pack de marxandatge de la Fira d’Indians. Consulta les Bases Legals del concurs aquí 

Com arribar al a Fira d’Indians de Begur

Per arribar a Begur ho pots fer o bé en cotxe o bé en Sarfa. (www.sarfa.com)

L’ estació de tren més propera a Begur és  Flaçà, a 20 Km

Per acabar, la Fira d’Indians de Begur és una fira molt recomenable. Esperem que tots aquest consells t’hagin ajudat a planificar-te.

Gaudeix molt de la Fira d’Indians de Begur!