Cultura popularFires de CatalunyaFires i Festes de CatalunyaSant Jordi

Aquesta és la nova data per Sant Jordi 2020!

Sant Jordi 2020 ja té nova data! La data confirmada pel Gremi de Llibreters de Catalunya i el Gremi de Floristes de Catalunya és el 23 de juliol amb un format adaptat per les autoritats sanitàries i el Govern.

Sant Jordi 2020 - fires i festes

De totes formes el proper 23 d’abril la princesa i el drac romandran a casa però no hi haurà temps per l’avorriment. Se celebrarà Sant Jordi de forma virtual sota la iniciativa proposada pel Gremi de LLibreters #Senseparadesperosenseparar on es proposa que a les 12 h i a les 18h del 23 d’abril es sortir als balcons, patis, terrats i finestres de casa llegir en veu alta pr acabar amb un aplaudiment.

D’altre banda el Gremi de Floristes també proposa la iniciativa #SantJordialbalcons on fa una crida als més petits de la casa a engalanar els balcons amb dibuixos, roses, dracs o portades de llibres. Tots aquells que pengin la foto a Instagram amb l’etiqueta #Santjordialsbalcons concursaran per guanyar un lot de llibres infantils gentilesa del Gremi de Llibreters. (Guanyaràn les 10 publicacions amb més m’agrada). 

Altres articles relacionats amb Sant Jordi 2020:

Recorda que la cultura no para durant aquest dies de confinament. Consulta ara més de 40 plans online per fer des de casa a La Festa Major a Casa!

Artistes d’arreu de Catalunya s’uneixen per seguir oferint-nos espectacles, contacontes, titelles, obres de teatre, tallers de ball i fitness, actuacions de màgia, concerts en directe des de varis balcóns arreu de Catalunya, espectacles de circ i moltes més. 

Des de Festes Majors de Catalunya aprofitem per enviar un missatge d’ànims a tothom! Poc a poc ja falta menys! Força que ja hi som!